Logo

Blog

Photo Diary Jacqueline Giannakos: It’s a Girl!

Stunning Jacqueline Giannakos is a true beauty with an amazing style. Together with her husband Niels, their daughter Sofía, and their dog she lives in Breda. She works as a PR manager for Dior, she is the mom of daughter Sofá and pregnant with her second girl. Today Jacqueline shares a brand new photo diary with us!


De feestdagen zijn de leukste en de gezelligste dagen van het jaar en 2017 sloten we echt af ‘with a bang’: Niels en ik verwachten een tweede kindje!! Geweldig om dit nieuws te delen met onze familie en vrienden rond deze dagen!

Om zo snel mogelijk erachter te komen of alles in orde is én wat het geslacht is van het kindje, heb ik vrijwel direct een NIPT-test gedaan in België. In België kun je deze test al vanaf 9 weken zwangerschap doen en je krijgt het geslacht al zo snel te weten: Sofía krijgt een zusje :)!


‘Paris is always a good idea’ en al helemaal met je gezin! Het Plaza Athénée is het heeeeerlijkste hotel van Parijs en ze denken daar werkelijk aan elk detail om je een prinses te laten voelen.


Sofía was helemaal in haar nopjes met haar speciale Plaza Athénée knuffel, slofjes, borsteltje en tijdens het ontbijt in de prachtigste ontbijtzaal ter wereld!


Hoe groter Sofía wordt, hoe meer ze kan/doet. Lekker piano spelen op de 80 jaar oude piano van haar overgrootmoeder.

Elke week zwemmen met haar bestie Lola.

En ze is gek op dansen!


Twinning op zondag


Dat Sofía een zusje krijgt betekent natuurlijk niet dat ze al haar kleding over moet nemen haha! Ik heb de nodige bestellingen alweer geplaatst, heerlijk alles nieuw :).


We gaan elk jaar skiën met vrienden en door de jaren heen hebben we allemaal kinderen gekregen. Dat hoeft natuurlijk niet anders te zijn, dus we hebben een oppas meegenomen voor de momenten waarop wij gingen skiën. Dat is de beste tip als je alles wilt: én skiën én quality time met de kinderen!Ik word toch zo gelukkig van die kleintjes in die schattige pakjes in de sneeuw :).


She always puts a smile on my face!


Mama bij de Dior show in Parijs en Sofía thuis lekker gek doen met mijn vriendin Daphne :). Vrouwen staan zowel bij Dior als bij mij thuis met Sofía en nummer 2 op komst in de spotlights!


Mijn poppetje 1,5 jaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *