Logo

Fashion

Anouk van Gesponnen Suiker laat zien hoe je fashionable pregnant kunt zijn zonder maternity items

Jezelf fashionable kleden tijdens je zwangerschap kan best een challenge zijn en soms zul je met je handen in je haar voor je kledingkast staan. Maar geen stress, want het is juist een feestje om jouw bump te kleden en met wat trucjes zie jij er waanzinnig mooi uit. Vier jouw zwangerschap en gooi jouw stijl een beetje om, zodat jij zelfverzekerd jouw bump kan showen.

Mom to-be Anouk van de te gekke kledingwinkel Gesponnen Suiker in Amsterdam stond zelf een paar maanden geleden voor de baby bump challenge. Zij weet als geen ander wat de trends zijn en hoe je de perfecte look kunt stylen. Ook met baby bump weet zij zich elke dag weer een prachtige look tevoorschijn te toveren. In haar webshop decree ze een speciale pregnancy corner waar zij items selecteerde die perfect zijn als je zwanger bent. Geen zwangerschapsitems, maar gewoon reguliere collecties. Vandaag laat Anouk een aantal van haar lievelingslook zien en hoopt ze jou te inspireren.

Look 1: Leopard love

Ook tijdens je zwangerschap kun je los met leopard printjes. Lange button down jurken zijn een trend en ook perfect als je in verwachting bent. Misschien heb je een maatje groter nodig tijdens het tweede en derde trimester, maar dat maatje groter ga je ook nog fijn vinden als je net bevallen bent. De investering dus zeker waard. Shop deze colorful leopard dress hier voor  37,50.

Look 2: Tutu

Anouk deelde het geslacht van haar baby op een wel heel coole manier. Niet alleen de setting en de taart waren waanzinnig, maar ook haar look was on point. Om de spanning er nog even in te houden droeg zij een roze tutu welke ze over haar buik droeg en een blauw truitje. De tutu is ook perfect voor een summer wedding.

Shop de tutu hier voor € 59,95 en het zachtblauwe truitje hier voor € 44,95

Look 3: Extra comfy

Bij Gesponnen Suiker vind je de meest heerlijke zachte truitje waar je in wilt wonen, zwanger of niet. De truitjes zijn in talloze kleuren verkrijgbaar en op veel verschillende kleuren te stylen. Heerlijk comfy op een legging tijdens een rustig weekend of fashionable op een fijn rokje.

De zachte truitjes shop je hier voor € 44,95

Look 4: Mellow Yellow

Geel is een van DE kleuren van deze zomer. Deze jurk is daarom een echte must en niet alleen vanwege de kleur, maar ook omdat je jouw baby bump er prachtig in kan showen. Ga ook bij deze jurk voor een maatje groter als jouw buik flink gegroeid is. Je shopt de jurk hier voor € 44,95

Look 5: Pretty Lace

Kanten jurkjes zijn echt prachtig als je zwanger bent. Helemaal leuk om te dragen naar een zomerfeestje of naar je eigen babyshower ?. Dit jurkje heeft genoeg ruimte voor jouw bump. Een maatje groter is wel verstandig zodat de voorkant niet te kort wordt. Ook dit jurkje is heerlijk om te dragen na je zwangerschap. Zo kun je je jouw post baby buikje een beetje verbergen.

Shop het kanten jurkje hier voor € 29,95.

Look 6: Boho mom to-be

Deze zomer zie je veel heel veel boho jurkjes met heerlijke printjes. De meeste jurkjes vallen net wat wijder, dus perfect als je in verwachting bent. Deze rode jurk met print is een plaatje. Je kan de jurk stylen met een paar cowboy boots, maar ook met knappe hakken voor een feestje. Met je sneakers stiekem in je tas verstopt natuurlijk ;-).

Shop deze jurk hier voor € 64,95.

  1. Jurk met print € 64,95 Gele jurk € 44,95 3. Rokje met print € 34,50 4. Scrunchie met bloemen € 4,95 5. Zacht truitje  € 44,95 6. Leopard flare € 32,50

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *