Logo

Lifestyle

Arie en Romy Boomsma lanceren boek met kindergedichten

Couple goals to the max! Arie en Romy Boomsma hebben hun allereerste kinderboek samen gelanceerd en niet zomaar een boek, maar een bundel met prachtige kindergedichten die zij thuis voorlezen aan dochter Bobby Jo en zoon Mozes Wolf.

Arie en Romy hebben beiden iets met poëzie en toen zij elkaar net leerden kennen, bestonden hun eerste ‘dates’ uit het lezen van poëzie. Arie werkte aan een bloemlezing met gedichten over de dood. Samen lazen zij avonden achtereen in bundels van hun favoriete Nederlandse dichters. De liefde voor taal die zij delen, geven ze ook mee aan hun kinderen. ‘We lezen ontzettend veel voor,’ legt Arie uit. ‘Verhalen, versjes, gedichten. Ik koester die momenten, samen op de bank met een boek, enorm.’

Vanuit dit liefdevolle idee is deze bloemlezing met een persoonlijke keuze van de mooiste en leukste kindergedichten samengesteld: gedichten en versjes die Arie en Romy zelf het liefst thuis voorlezen. De liefde voor poëzie en literatuur van Arie en Romy die we op hun veelbesproken sociale media al regelmatig tegenkwamen, zien we nu terug in dit prachtig vormgegeven boek, met tekeningen van Margot Holtman. Niet alleen een feest voor de kinderen, maar ook voor hun voorlezende ouders.

Lees jij jouw kindje binnenkort voor uit dit bijzondere boek? Langs de Lange Lindelaan van Arie & Romy Boomsma bestel je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *