Logo

Baby & Kids

Award winning babyspeelgoed Lovevery vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Waar kinderen wonen, slingert speelgoed rond. Helemaal in tijden van Sinterklaas wordt de speelgoed voorraad flink aangevuld. Wij zijn heel erg pro speelgoed dat niet alleen heerlijk is om mee te spelen, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. We zijn dan ook heel blij dat het babyspelgoedmerk Lovevery (spreek uit: Love – every) nu ook verkrijgbaar is in Nederland.

Lovevery is een nieuw speelgoedmerk volledig gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar de verschillende ontwikkelingsstadia van jonge kinderen. Het prachtige speelgoed, vervaardigd van duurzame materialen, biedt baby’s en peuters tussen nul en vier jaar een reeks van geraffineerde prikkels en uitdagingen die perfect aansluiten bij de exacte fase waarin zij zich bevinden. Daarnaast leren ouders met behulp van Lovevery hoe zij het beste – al spelenderwijs – kunnen communiceren met hun kinderen dankzij een uitgebreide toegevoegde uitleg. Niet voor niets werd het in 2018 door Time Magazine uitgeroepen tot het meest innovatieve babyspeelgoed van dat jaar.

The Lovevery Play Gym

Lovevery levert speelgoed op maat voor elk kind op elk moment. Zo is er voor pasgeborenen de Play Gym, een complete baby gym die kinderen aanmoedigt en ondersteunt bij de eerste ontwikkelingen van zintuigen en motoriek. In plaats van schreeuwerige kleuren en opdringerige geluiden, maakt Lovevery gebruik van zachte kleurtonen waardoor de gym er niet alleen esthetisch aantrekkelijk uitziet maar ook rust uitstraalt.

Prijs: The Play Gim: € 155

The Lovevery  Block Set

Vanaf achttien maanden is er de Block Set, een verzameling van met zorg ontworpen bouwstenen die de fijne motoriek en vormgevoel steunen en stimuleren. De verpakkingsdoos onderscheidt zich door zijn alles-in-één functie met twintig verschillende activiteiten. Het bevat niet alleen blokken, maar ook een vormenstoof, de mogelijkheid om te leren rijgen, emoties uit te beelden, getallen en cijfers de baas de maken en kan door het kind zelfs verbouwd worden tot een mooie speelauto.

Prijs The Block Set € 100

Geen (te) ruimte leeftijdsgroepen meer
Bovenstaande producten zijn vanaf nu beschikbaar via de Lovevery website. Vanaf April 2021 komen daar de Play Kits bij, complete en zeer uitgebreide speeldozen van Lovevery, die beschikbaar zullen zijn in abonnementsvorm. Geabonneerde ouders krijgen in het eerste levensjaar van hun kind elke twee maanden (en vanaf het tweede levensjaar elke drie maanden) een doos met speelgoed opgestuurd, die precies is toegespitst op de specifieke ontwikkelingskansen van hun kind op dat moment. Het speelgoed kent zo een leeftijdsspeling van maanden in plaats van de nu gebruikelijke jaren, zodat de al te ruime leeftijdsgroepen tot het verleden behoren. Elke Play Kit bevat rond de acht onderdelen die spelenderwijs – maar wél met wetenschappelijke onderbouwing – bijdragen aan de optimale ontwikkeling van het jonge kind

Alle producten zijn vanuit Lovevery zelf gemaakt en zijn gemaakt van:

  • 100% FSC- gecertificeerd duurzaam geoogst hout
  • Non-toxic verfmateriaal en afwerkingen op waterbasis
  • 100% kind veilig, ASTM F963
  • Organisch katoen
  • Alles is BPA, lood en ftalaat vrij

Meer info: www.eu.lovevery.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *