Logo

Baby & Kids

BabyBjörn introduceert de meegroeiende draagzak

Het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn lanceert een nieuwe generatie draagzakken. 60 jaar lang luisterde en leerde BabyBjörn van jonge gezinnen. Het resultaat is de draagzak Harmony: een meegroeiende draagzak, met een groot draagcomfort voor baby én drager. Met de draagzak Harmony valt BabyBjörn meteen ook in de prijzen. Zo is de draagzak onder andere bekroond met een Red Dot award voor het doordachte en innovatieve ontwerp.

BabyBjörn viert haar 60ste verjaardag met de presentatie van een vernieuwende draagzak: de BabyBjörn Harmony. Babydragen maakt al sinds het begin van de jaren zeventig deel uit van het DNA van BabyBjörn. Met een draagzak hebben ouders hun handen vrij terwijl ze hun baby dicht bij hun hart houden; een geweldige plek voor kleintjes.

Comfortabel voor baby én drager

Draagzak Harmony is een ergonomische en veelzijdige draagzak van zachte mesh met jersey details. Hij is ademend, waardoor de baby niet overhit raakt, maar ook knus. De draagzak is bovendien erg comfortabel voor zowel baby als ouder.

De ergonomische en druk verlagende heupriem, de gevoerde lendensteun die de rug ontlast en de brede gevoerde schouderbanden bieden ouders comfort, zelfs tijdens langdurig dragen van hun baby. De draagzak kan aan verschillende lichaamstypen worden aangepast, zodat alle ouders hun baby comfortabel kunnen dragen.

De speciaal ontworpen 3D-mesh is niet alleen zeer zacht, maar ook stevig. De luchtige mesh sluit zacht aan rond de baby en biedt de juiste ondersteuning voor de rug, nek en heupen. 3D-mesh is een functionele en ademende stof, waardoor zowel de ouder als de baby heerlijk koel blijven. Bovendien droogt de draagzak snel na het wassen.

BabyBjörn werkt nauw samen met medische experts en is altijd op de hoogte van het meest recente onderzoek. Tijdens het hele proces, van idee tot eindproduct, ligt de nadruk op veiligheid en een goede ergonomie voor baby’s en ouders.

Meegroeiende draagzak

De behoeften van een groeiende baby veranderen en draagzak Harmony heeft twee hoogtes: één voor pasgeboren baby’s en één voor oudere baby’s. Groeiende peuters, die vaak nieuwsgieriger zijn naar hun omgeving, kunnen ook met het gezicht naar buiten of op de rug worden gedragen.

Draagzak Harmony kan worden gebruikt voor kinderen van nul tot ongeveer drie jaar. Er is geen inzetstuk nodig voor pasgeboren baby’s. Je kunt de draagzak eenvoudig verstellen naarmate je baby groeit. De hoofdsteun is flexibel en houdt het hoofd van de baby in een goede positie vanaf de geboorte tot aan de peuterjaren.

Draagzak Harmony is verkrijgbaar in zilver, antraciet en marineblauw.

Prijs: €220

Meer informatie: Babybjorn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *