Logo

Pregnancy

Baby’s first wardrobe: Wat heb je nodig?

Shoppen voor jouw bun in the oven wordt sowieso jouw nieuwe lievelings hobby! Let maar op… voor je het weet kijk je alleen nog maar naar babykleertjes en heeft een jurkje voor jouw baby meisje voorrang op een paar nieuwe boots voor jezelf. En er is zoooveel leuks, maar is het ook praktisch? En heb je het ook echt nodig? Baby schoentjes bijvoorbeeld. Super zoet, maar helemaal niet handig. Ze worden om de minuut uitgeschopt en ze zitten eigenlijk helemaal niet fijn bij jouw baby. In het begin heeft jouw baby niets meer nodig dan warme comfy kleertjes en zul je zien dat boxpakjes jouw lievelings worden. Niet alleen super warm, maar ook makkelijk om aan en uit te trekken.

Vandaag zetten wij voor jou op een rijtje welke essentials sowieso in jouw baby’s wardrobe moeten liggen en we leggen je uit waarom.

  1. Een boxpakje met voetjes. Boxpakjes zijn heerlijk warm, blijven altijd op zn plek zitten en zijn makkelijk uit en aan te trekken. Daarnaast zijn ze ook nog eens super schattig. Eerder selecteerde wij al de coolste onesies voor baby’s. Haal er gerust een paar in huis, want je zult merken dat je vaak dat schattige jurkje laat liggen en voor een comfy pakje gaat.
  2. Sokjes: Warme voetjes zijn oh zo belankrijk, dus zorg ervoor dat je plusminus 5 paar ini mini sokjes klaar hebt liggen.
  3. Mutsjes: De eerste dagen na de geboorte kan een baby zijn of haar temperatuur nog niet goed zelf regelen. Een mutsje is daarom heel belangrijk en staat ook nog eens super schattig.
  4. Rompertjes: een romper is de basis van elke baby look en hier kun je er niet genoeg van hebben. Zorg er in ieder geval voor dat je er een stuk of zes hebt. Tip: overslagrompertjes zijn super fijn en makkelijk aan en uit te trekken.
  5. Broekjes met voetjes: Heerlijk warm en makkelijk over een rompertje aan te trekken. De perfecte outfit voor een dagje thuis.
  6. Vestje of jasje: Als jullie op pad gaan is een warm vestje of jasje geen overbodige luxe. Ga vooral voor comfort, want liggen in een stug jasje is natuurlijk niet fijn.
  7. Jurkje voor meisjes: Er is niets schattiger dan een babymeisje in een jurkje. Zorg er dus in ieder geval voor dat er één lief jurkje klaarligt. Let er wel op dat het jurkje gemaakt is van een zacht stofje.
  8. Comfy setje voor jongens: Joggingbroekjes en heerlijke sweaters zijn nog steeds een enorme trend en daarnaast super fijn voor baby jongetjes (en meisjes). Makkelijk om aan te trekken en ook nog eens super cute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *