Logo

Blog

Blog of Fashion mom Anouk Yve: Van alles een beetje meer

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef op deze site. En als je mijn verhaal zou kennen zou je dat niet meer dan logisch vinden. Sterker nog, mocht je vaker mijn columns hebben gelezen dan zou je het gevoel van een deja vu kunnen bekruipen. Key word in mijn leven is: verhuizen. Dat deden we in 2015 maar liefst 5 keer en ook dit jaar lijken we onze jaarlijkse verhuisquotum aan te gaan tikken. Hashtag Expat life.. Eerst van Stockholm terug naar Nederland in ons oude huis, om vanuit daaruit eindelijk maar toch naar onze spiksplinternieuwe woning te verkassen. 5 jaar aan storage boxen uitpakken. En dat met een 30 weken buikje en een dreumes van 1,5 jaar. Heb je even?

pret-a-pregnant-blog-anouk-yve-van-alles-een-beetje-meer-3

Daarnaast ben ik bezig met een nieuwe business case. Een nieuw op te zetten bedrijf, waarvoor ik op dit moment samen met een art director de branding ontwikkel om vanuit daar te produceren, precies wanneer ik uitgerekend ben van baby nummer 2, een meisje dit keer. Ik heb het precies uitgekiend. De productietijd van mijn product bedraagt 3 maanden en dat geeft me net genoeg tijd om de eerste rauwe randjes van de bevalling en het wennen aan de nieuwe gezinssamenstelling te overbruggen. Ambitieus plan, ik weet het, maar in Amerika gaan ze na 5 dagen weer aan de slag. Gaat het me lukken? Meer daarover in mijn volgende column.

pret-a-pregnant-blog-anouk-yve-van-alles-een-beetje-meer-1

Verhuizen, zorgen, opvoeden (wat nu echt is begonnen: NEEEEEE Teun afblijven, niet doen, zitten blijven, niet op de tafel klimmen, wat heb je in de mond??) ondernemen, zwanger zijn… het is natuurlijk  niet echt normaal en standaard. Maar wel een manier van leven waar ik in de loop der jaren gewend aan ben geraakt. Mijn moeder kijkt me vaak zorgelijk aan: doe toch eens wat rustiger aan. Denk aan jezelf en de baby. Daar heeft ze gelijk in, dus ben ik de laatste weken wat meer aan het doseren (al kan ik ook eigenwijs dat net te zware kastje alleen naar boven tillen omdat het NU moet – schijnt ook iets met nesteldrang te maken te hebben).

pret-a-pregnant-blog-anouk-yve-van-alles-een-beetje-meer-2

Ik krijg vaak de vraag of zwangerschap nummer 2 veel van de eerste verschilt. En dan zeg ik het maar gelijk eerlijk: in principe zijn ze in mijn geval hetzelfde met als enig verschil dat alles wat ik in zwangerschap 1 had, in zwangerschap nummer 2 net even ietsje meer is. En in het geval van mijn bekken heel wat meer. Auw!

pret-a-pregnant-anouk-yve-blog-4

Ik ben inmiddels 31 weken zwanger. Nog 8 of 9 weekjes te gaan. Ik kijk nu al uit naar dat wijntje of nee doe maar een fles.

pret-a-pregnant-blog-anouk-yve-van-alles-een-beetje-meer-5

Volg me op Instagram @anoukyve
Tot de volgende keer!

xx
Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.