Logo

Blog

Blog Fashion Mommy Kimberly Beau: De 1e verjaardag van Yves!

Kimberly Beau is famous in Rotterdam and known from her popular Boutique called LOF. Together with her fiancee Joe she has a son called Yves Blue. Kimberly was one of the personalities in the Dutch TV-show called ‘ Niet lullen, maar poetsen’. She is famous for her selfies on Instagram, which make every item she posts a bestseller. In her blog she writes about motherhood as a new mom. Today she tells us all about Yves’ 1st birthday!

Jeetje, wat gaat een jaar toch hard! Ik weet nog zo goed dat ik vorig jaar begin december klaar zat voor de bevalling, want die kwam begin december… Dacht ik toen – ik zat er qua gevoel ietsjes naast – zo’n 4 weken! Meneer kwam niet eerder, ook niet op de uitgerekende datum, maar nog eens 2 weken later toen ik echt op ontploffen stond (walvis smileys waren toen mijn favoriet ;-)). Ons mooiste kerstcadeau ooit werd geboren op Kerstavond! Och, ik weet het allemaal nog zo goed… De vele mooie momenten; onze 1e Kerst, 1e Oud & Nieuw, zijn 1e lachje, zijn 1e buikrol, kruipen, staan, tandjes, vakanties, waterpret, citroen proeven, ‘nee’ schudden… en nog zoveel meer! Waarschijnlijk heel cliché en herkenbaar voor veel moeders, maar bij 1 jaar ga je echt alle momenten terughalen, want je gelooft gewoon niet dat er een jaar om is.

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-ballenbak

En nu dus zijn allereerste verjaardag!! Hoe bijzonder is dat! Echt zo’n grote mijlpaal! Wij kozen ervoor om het uitgebreid te vieren met familie en vrienden op een mooie locatie.

December is een erg drukke maand voor ons. Behalve dat bijna mijn hele familie in december jarig is, wij zowel Sinterklaas als Kerst vieren, hebben wij natuurlijk ook nog de volgende kerstdrukte in de winkel:

– Inkopen van de party collecties in Parijs en Amsterdam.
– Shoots van de nieuwe party items.
– Extra openingstijden, koopavonden etc.
– Social Media planningen, feestelijkheden en teksten, versieringen pand, online cadeaukaarten etc.
– De foute kersttruien (elk jaar zooo leuk en groot succes)
– De Sale voorbereidingen die na de kerst van start gaan.
– Magazijn opruimen en alles natellen.
– Zorgen dat alle glitters er op tijd zijn, maar ook weer op tijd weg zijn ;-). Want na Oud & Nieuw wordt geen glitter meer verkocht.
– Alvast inkopen doorgeven voor de 1e week van januari.

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-ma-en-ik

En dan tussendoor het uitje naar Londen voor mijn moeder haar verjaardag. Londen was geweldig met Kerst, echt een aanrader. Dan is mijn vader 15 december jarig. Mijn nichtje Beau, die ook voor LOF werkt, is 16 december jarig. En natuurlijk onze zoon nu op 24 december.

Omdat bijna niemand kan op Yves zijn verjaardag, Kerstavond, besloten wij zijn verjaardag te vieren het weekend voor Kerst: op zondagmiddag 18 december. Dan zit iedereen ook nog lekker in de feeststemming.

Joe en ik zijn niet zo goed in ‘t vooruit plannen. Gelukkig zijn wij daarom gewend dingen snel en last minute te regelen en zijn wij lekker stressbestendig… Haha dat dan niet, maar het komt altijd goed – laat ik het zo zeggen. De taart, locatie en decoratie moest in 3 dagen tijd geregeld worden.
Wij kwamen donderdag terug uit Londen en zondag was het feestje. Drie volledige dagen voor het feestje van Yves uitgetrokken, dus flink aan de bak!

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-yves-ziet-auto

De locatie
Als eerste moesten wij een locatie hebben. Rogier, een vriend van Joe, runt de mega coole Admiraliteit in Rotterdam. Toevallig ook in Kralingen, dus om de hoek bij onze winkel. Het is echt een prachtige locatie aan het water, met geweldig interieur. Denk aan lime groene velvet banken, marmeren Franse tafels, en dan het plafond!!! En supergoed eten. De MTV afterparty was hier ook dit jaar. Rogier is een hele spontane en zeer goede horeca man. Joe en ik reden bij hem langs en hij had gelukkig die zondag alleen in de avond boekingen. Hij zou de zondagmiddag vrij houden en een groot gedeelte voor ons uit handen nemen.
Héél fijn, want de locatie, aankleding en het eten kon ik hiermee afvinken. Hij liet ons gelijk uit zichzelf wat gerechten proeven en wij kozen voor mini hamburgertjes, oesters, tuna stick (my favorite), mini zakjes patat, wagyu beef reepjes en 6 soorten Gin Tonic (dit vond Joe natuurlijk helemaal geweldig).

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-cake1

De taart
Ja, dit was wel even stressen. De taart is toch wel het hoogtepunt op een kinderfeestje, volgens mij op iedere verjaardag. Na een uurtje inspiratiefoto’s bekijken op Pinterest was ik eruit. Er moest een dripcake komen met een omgekeerd ijsje erop! De nieuwste rage op taart gebied.

Het ging om de volgende bestelling:

– Grote dripcake blue, met ijsje, macarons en met rainbow vulling
– Kleine dripcake voor Yves
– Cakepops wit met blauwe vulling
– Dipdye macaron toren van wit naar blauw.

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-rainbow-vulling

Ik had gelijk Life of Pie een bericht gestuurd, want wat doen die meiden het toch leuk! Ik zie hen continu op Instagram met hun prachtige taarten! Toen ik een dag erna niks had gehoord, belde ik even en het bleek dat zij het natuurlijk ook gigantisch druk hadden.  Zij wisten nog een heel goed adres, waar ze veel ervaringen mee hadden: DeLeuksteTaartenShopAmsterdam!  Zij hebben uiteindelijk de taarten gemaakt en ik ben zo trots op het resultaat, want wat was het lekker en wat hebben ze er een feest van gemaakt qua decoratie!

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-taart-zoom-in

Cake Smash
Speciaal voor zijn verjaardag wilde ik ‘nog even’ een Cake Smash shoot met Yves. Ik belde Jeanine Schuil of ze alsjeblieft nog ergens een plekje vrij had. Gelukkig mocht ik vrijdagochtend komen. Deze shoot vond plaats in haar mooie studio in Ridderkerk en Yves voelde zich erg op zijn gemak. Wij hadden verwacht dat de taart op het plafond zou belanden, maar hij was juist heel relaxed en smikkelde rustig alle suikers naar binnen. Ik heb hier een hyper actief kind en vreemde blauwe luiers aan overgehouden… Haha, maar het was zo leuk! Het zijn erg leuke foto’s geworden. Ik had hem een strikje omgedaan en een jeans met bretels.

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-cake2

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-cakesmash

Decoratie
Na menig online speurwerk kwam ik voor originele versieringen en ballonnen uit bij PartyDeco.nl. Ik belde gelijk en vroeg of ik mijn webshop bestelling dezelfde dag nog bij hun magazijn kon ophalen. Zij zitten ook in Ridderkerk, dus na de shoot ben ik gelijk doorgereden. De eigenaresse bleek toevallig ook een klant van LOF te zijn en wij herkenden elkaar toen ik binnenstapte. Super leuk! Ik koos voor tafelconfetti, aparte ballonnen met stickers erop HOORAY en YAY, party vlaggetjes, dots party hats, slingers met tassels (zo leuk) en nog wat gouden en zilveren items hier en daar ;-). Ik had ergens anders nog een slinger gevonden die ik moest hebben, een jaarslinger via Etsy.

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-decoratie-1

Het feestje
Nog even snel  de checklist af: locatie, taarten, hapjes, drankjes, foto’s van de afgelopen 12 maanden voor in de slinger, decoratie… CHECK!! Het feest was van 14:00 tot 17:00 (uiterlijk 18:00) en om vijf voor twee plakte ik nog snel de jaarslinger vast en kon het feest beginnen!

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-slinger

We made it!!! Wat waren we blij!!! Yves en Joe hadden een matchende donkerblauwe velvet blazer met bijpassende velvet strik om, een  witte blouse en een stoere jeans eronder.  Ik droeg een okergeel/goudkleurig velvet blazer met een topje met dots eronder en een flared broek. Kortom familie velvet 😉 lekker hip!

Wat was het een geslaagd feestje! Zowel volwassenen als kids waren blij, iedereen vond de taart en het eten heerlijk en de gezelligheid zat er goed in! Yves was helemaal weg van zijn auto en wilde er ook niet meer uit. Dit moest toch even met het taartmomentje. Toen hij eindelijk was afgeleid hielden wij hem traditioneel lekker hoog in de lucht bij het zingen en ooo ooo… Hij zag zijn auto weer… en besloot enkel nog maar te wijzen en heel hard te zeggen: die die die! Oké, duidelijk, lieve schat, ga jij maar lekker spelen ;-). De laatste gast ging om half zeven weg en toen wij thuis waren, zijn we op de bank in slaap gevallen, gebroken allebei. Best intensief zo’n kinderfeestje, maar echt super geslaagd en genoten!

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-matchende-papa-en-yves

pret-a-pregnant-verjaardag-yves-start-blog-collage-of-afsluiter

Foto’s zijn gemaakt door onze lieve vriendin en professioneel fotografe Julia Pelealu.

2 thoughts on “Blog Fashion Mommy Kimberly Beau: De 1e verjaardag van Yves!”

  1. Wij working moms werken het beste onder druk hè! Ik ken het gevoel mijn dochtertje is op 18 dec jarig! ? Het zag er allemaal echt uit om door een ringetje te halen!

  2. Ziet er geweldig uit!
    En wat een leuk verhaal om te lezen!
    Alsnog Gefeliciteerd met jullie knapperd!
    En natuurlijk een Happy new Year!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *