Logo

Lifestyle

Cargoroo lanceert elektrische deelbakfietsen in Amsterdam en Utrecht

Vanaf half juni staan de elektrische deelbakfietsen van Cargoroo in verschillende buurten in Amsterdam en Utrecht. De deelbakfiets is een duurzame, gezonde, praktische en vooral leuke oplossing voor ritjes met kinderen naar clubjes en sportvelden, uitjes met het gezin, MKB-ers die iets moeten afleveren of ophalen, studenten die een paar kratten bier nodig hebben, en iedereen die veel boodschappen wil doen of iets te vervoeren heeft.

Als inwoner van een stad ken je het misschien wel: je kijkt ernaar uit om ergens te zijn, maar niet om ernaartoe te gaan. De parkeerkosten zijn hoog en veel straten zijn lastig per auto te bereiken of per fiets kun je weinig spullen meenemen en is het ver. Die worsteling heeft invloed op je humeur. De elektrische deelbakfiets van Cargoroo zorgt ervoor dat ook de weg ernaartoe je positief stemt. Of je nu je nieuwe Marktplaats vondst oppikt, je kind naar een partijtje brengt of de weekboodschappen doet. De elektrische deelbakfietsen met trapondersteuning zorgen ervoor dat je makkelijk, snel, duurzaam en gelukkig van A naar B gaat. Gelukkig? Ja, want uit onderzoek blijkt dat delen bijdraagt aan een gelukzalig leven.

De beste elektrische bakfietsen, maar dan betaalbaar én duurzaam

Een elektrische bakfiets is een luxeproduct. Een exemplaar heeft al snel de prijs van een goede tweedehandsauto. Door Cargoroo is een elektrische bakfiets van de hoogste kwaliteit voor iedereen toegankelijk. De modellen van Cargoroo zijn namelijk van het toonaangevende merk Urban Arrow. Door de prijs van €0,07 cent per minuut en de mogelijkheid om 20 minuten te reserveren voor €1 is jouw tripje niet alleen emotioneel, maar ook financieel een feest. Dat kan heel wat parkeer- en benzinekosten schelen!

Hoe werkt het?

De stappen zijn simpel. Je downloadt eenmalig de Cargoroo-app, kiest en reserveert een e-bakfiets, opent het slot met je telefoon, gebruikt hem zolang jij wil en zet hem terug waar je hem hebt opgepikt. Wil je tussendoor even stoppen? Je zet de fiets moeiteloos op slot.

Happy life, happy pocket, happy mind

Ben jij er huiverig voor dat je straat of gevel straks overspoeld wordt met slordig geplaatste e-cargo bikes? Wij begrijpen je bezorgdheid goed. Onze missie is om bij te dragen aan een wereld die gezonder is voor iedereen. Niet alleen in je portemonnee en lijf, maar ook in je hoofd. De elektrische bakfietsen staan daarom op vaste plekken waardoor jij en je buurtbewoners alleen maar gemak ondervinden.

Sluit jij je aan bij onze community en ‘deel’ jij het gevoel van vrijheid met ons? #letscargoroo!

Meer info: Cargoroo.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.