Logo

Lifestyle

Dit zijn de 7 leukste nieuwtjes van afgelopen week op een rij!

Barbie komt met een prachtige video die jou en je dochter zeker zal inspireren!

Kun jij je nog de scenario´s terughalen die jij vroeger speelde met jouw poppen? In dit hilarische en krachtige filmpje mogen meisjes voor 1 dag hun droom beroep overnemen van een volwassene….en DIT is het resultaat!


You can Be Anything is de nieuwe boodschap van Barbie, want deze prachtige poppen die nu in alle maten en huidskleuren komen inspireren jouw dochter om later de vrijheid te hebben om voor elk beroep te kunnen kiezen want spelen met de nieuwe Barbie draagt bij aan de verbeeldingskracht en het zelfvertrouwen.

We hebben de nieuwste blog binnen van Mommy To-Be Kim Kötter…..

Kim Kötter is mede-eigenaresse van Miss Nederland en Miss Universe Germany, presentatrice en rijdt het hele land door voor presentaties. Haar zwangerschap gaat niet zonder slag of stoot en is een ware rollercoaster! Kim´s vliezen zijn te vreog gescheurd waardoor ze vanaf week 26 in ziekenhuisopname zit. Gelukkig is alles onder controle nu en zit ze inmiddels in week 32… In haar laatste column vertelt ze alles over beauty issues zoals de consequenties van niet op tijd waxen, het wondermiddel tegen striae en de Twentse knup……Lees HIER alles

Bol.com verkoopt nu ook zwangersschapskleding en kids kleding!

Lekker makkelijk bestellen vanaf de bank en het wordt ook nog eens heerlijk thuis afgeleverd (en indien nodig weer opgehaald). Het leuke is dat Bol.com ook stijling tips geeft betreft het juiste model en de maat en een styliste vertaalt de huidge trens in een inspiratie lijstje, lekker makkelijk en hip shoppen dus! Lees HIER alles

Carice van Houten is zwanger!!

Onze eigen Carice van Houten, die het momenteel in Hollywood aan het maken is, heeft via haar agent bevestigd zwanger te zijn van haar eerste kindje met haar Australische hubby Guy Pearce! Verdere details over hoe lang ze zwanger is etc heeft ze nog niet losgelaten maar wij kunnen iig niet wachten om haar eerste ´bump´ foto´s te zien!

Er komt een Sjakie en de Chocolade fabriek in Amsterdam Noord…

Jawel Tony Chocolonely gaat een chocolade pretpark openen in Amsterdam Noord voor een heuse Sjakie en de Chocolade fabriek experience….Is dat niet het lekkerste niews ooit! Tony Chocolonely wil een soort van Heineken Experience neerzetten maar dan voor chocolade en we hebben ook nog eens gehoord dat de directeur een heuse achtbaan door de fabriek wil laten bouwen…..wij zeggen go Tony!

Q&A Pret a Pregnant praat met Graziella Antón de Vez, de dame achter het mooie Spaanse baby label Normandie

Pret a Pregnant is op bezoek geweest bij de dame achter het mooie Spaanse baby merk: Normandie Baby en we hebben haar het hemd van het lijf gevraagd…..Lees alles over haar inspiratie, haar liefde voor boeken en Barcelona en hoe zij carriere combineert met moederschap…..Lees HIER het hele interview!

Contributor Liza Sips staat prachtig zwanger op de cover van Grazia!

Als zwangere dame will je de nieuwste Grazia zeker in huis hebben want contributor en mommy to-be Liza Sips staat op de cover! Gekleed in mooie basics showt zij haar prachtige blote baby bump en straalt ze zoals altijd!

Happy Sunday ladies!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *