Logo

Baby & Kids

EEN ECHTE EYECATCHER: DE MACRAMÉ SCHOMMEL VAN FINN + EMMA

Kidsdeco.nl heeft een biologische en handgemaakte collectie in de webshop toegevoegd met échte eyecatchers, gemaakt van 100% biologisch katoen en hout. Het gaat om de macramé collectie van Finn + Emma. In Nederland exclusief verkrijgbaar bij Kidsdeco.nl!

De macramé schommel is een echte eyecatcher in de nieuwe collectie. Een uniek, handgemaakt item dat lang mee zal gaan. Zonder twijfel wordt deze schommel de favoriet van jouw kleintje! De macramé schommel is handgeknoopt, heeft een mooi patroon en een zachte kleur. En ook niet onbelangrijk; hij staat ook nog eens mooi in je interieur!

De macramé schommel kan zowel binnen als buiten worden opgehangen. Het kan tot 18 kilo dragen, dus zeer geschikt voor een (zittende) baby en peuter.

De producten van Finn + Emma zijn handgemaakt en 100% organisch. De focus ligt op het ontwerpen van unieke designs in neutrale tinten met een hele goede kwaliteit. Tijdloze klassiekers zijn het gevolg hiervan. Echte eyecatchers kan je ze zeker noemen! De spulletjes zijn handgeknoopt door ambachtsmannen en – vrouwen in India. Het welzijn van de medewerkers staat hoog in het vaandel. Naast de macramé schommel is er ook een houten babygym met macramé speeltjes te koop en een uitgebreide selectie aan macramé babyspeeltjes, die ook als speenkoord kunnen worden gebruikt.

De macramé schommel is verkrijgbaar exlusief via kidsdeco.nl voor €109,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *