Logo

Events

Event Report: 5th Anniversary Stokke Tripp Trapp Dinner 2019

Afgelopen vrijdag vond de vijfde editie van het Stokke Tripp Trapp Dinner plaats in het Aquarium van Artis te Amsterdam. Tijdens dit jaarlijks event werd geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar was dat wederom het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Voor de allereerste keer mochten dit jaar ook mannen aan tafel. 120 inspirerende, ondernemende vrouwen, mannen kwamen vrijdag 15 november geheel in stijl van het ´Under The Sea´ thema samen. Alle genodigden zaten op een iconische ´Hazy Grey´ Tripp Trapp stoel van Stokke, de Chair for Life. Aanwezigen kochten hun plek aan tafel door een Tripp Trapp aan te schaffen.

Naast een plek aan tafel werd er ook op andere manieren geld opgehaald door verschillende attracties en een een veiling met mooie items, waarvan de volledige opbrengst aan het goede doel werd geschonken. De avond eindigde met een groots feest voor extra genodigden. Tijdens het feest werd er heerlijk gedanst op de fijne beats van DJ Sander Kleinenberg en tot slot werd er uit volle borst meegezongen met zanger Dries Roelvink.

Het was een avond om nooit te vergeten en daarom een XXL photo report om nog even na te genieten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *