Logo

Events

EVENT REPORT: Prêt à Pregnant x Baby Shower Waldorf Afternoon Tea

Afgelopen donderdag was het zover: de Prêt à Pregnant x Baby Shower Waldorf Afternoon Tea. Als amabassadeur van het Waldorf Astoria mochten we namens het Prêt à Pregnant team een exclusief gezelschap moms (to be) uitnodigen om als aller eerste te genieten van Waldorf´s nieuwe Baby shower Afternoon Tea. Dit natuurlijk in een perfecte luxe setting met alles wat erbij hoort!

Het nieuwe seizoen is van start gegaan en dat betekent dat er vanaf nu een heerlijke zomerse Afternoon Tea beschikbaar is bij Waldorf Astoria. De Afternoon Tea kan tevens als een bijzonder en exclusief Baby Shower event geboekt worden met heerlijke pregnancy-proof pastries uit de keuken van chef Vipin Charly. Vipin Charly heette onze gasten welkom met de meest luxe hapjes en pastries uiteraard gepaard met heerlijke bubbels (alcoholvrije natuurlijk ;).

Na de Afternoon Tea was het tijd om Janine´s favoriete baby shower gift tips te presenteren; waaronder de Baby Björn Mini Carrier, de super schattige knuffels van Picca LouLou, Sleepyhead en natuurlijk de Stokke Tripp Trapp.  Ook waren alle dames razend enthiousast over de Nuna Leaf, de perfecte schommelstoel voor kindjes. En iedereen werd gelijk verliefd op de velvet roze babywieg van Aristot, een geweldige eyecatcher in de slaapkamer van jouw mini-me. Naast deze items konden ze ook de nieuwe collectie van Noppies en de knuffels van Woezel en Pip op hun lijstje zetten als geweldige Baby Shower gifts voor vriendinnen of hunzelf ;).

De dames kregen allemaal een fijne goodiebag mee naar huis waarin onder andere onze nieuwe The Mom Sweater in Lavender in te vinden was en het Baby Shower Wensenboekje van Liza Sips en Sophia Tienstra. Het boekje gepaard met de Afternoon Tea bij Waldorf Astoria zal zorgen voor een onvergetelijke dag. Voor meer informatie over de Baby Shower Afternoon Tea bij Waldorf Astoria kijk op https://waldorfastoria3.hilton.com

Shelly Sterk, Nadeche de Zwart, Candy-Rae Fleur Blind, Lisanne de Bruijn
Elisah Jacobs & Anne de Buck
Liza Sips & Sophia Tienstra
Elisah Jacobs
Irene Senatori & Renate Bonjasky
Robin Klabbers & Sophia Tienstra samen met het Wensenboekje
Candy-Rae Fleur Blind & Nadeche de Zwart samen met de babywieg van Aristot
Janine Kho samen met Saskia de Zoeten & Maaike Nieuwland van Noppies
Janine Kho, Lisanne de Bruijn, Shelly Sterk
Lisanne de Bruijn samen met de Stokke Tripp Trapp Chair
Lizet Greve samen met de Baby Björn Mini Carrier & Woezel en Pip knuffels
Judith de Jongh & Leontien Wenneker
Colette van Steenderen samen met de Sleepyhead
Renate Bonjasky samen met de Nuna Leaf
Picca LouLou
Candy-Rae Fleur Blind & Shelly Sterk
Candy-Rae Fleur Blind & Shelly Sterk
Pastries uit de keuken van chef Vipin Charly
Nieuwe collectie van Noppies
The Mom Sweater in Lavender!

Kelly Janssen & Colette van Steenderen

 

Goodiebag gifts: Drs. Leenarts, Baby Shower Wensenboekje, Poetree Kids, Petit Bateau,  The Mom Sweater, VTech Speelgoed

© Marinke Davelaar Photography 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *