Logo

Events

Event report: MGA XL UNBOXING EVENT

Afgelopen woensdag was The Mom squad uitgenodigd voor een groots XL UNBOXING EVENT van MGA Entertainment. Het was een waar speelgoedparadijs voor de kids waarbij we samen het allernieuwste speelgoed mochten ´unboxen´.

Het event vond plaats in B. Amsterdam en alles draaide om het nieuwste speelgoed van fabrikant MGA. Een van de grootste trends op dit moment is ´unboxing´ waarbij de ervaring van het uitpakken belangrijker is dan het speelgoed zelf. Doel is om zoveel mogelijk figuurtjes te verzamelen. Deze figuurtjes zitten verstopt in bijvoorbeeld een bal of een ei. Zo kregen de kids een fantastische LOL bal waarbij 5 lagen met verrassingen moesten worden uitgepakt om bij het verzamelpoppetje te komen. Daarnaast maakten we kennis met de nieuwe producten van Poopsie en Ready-2- Robot.

Het event was een waar festijn inclusief schminkdames, unicorns, een ballenbak, knutselhoekjes en een levensgrote Ready-2- Robot.

Het was in ieder geval een waar feest voor de moms en voor de kids. Benieuwd naar het nieuwe speelgoed? Scroll door naar beneden en verras jouw kleintje dit weekend nog met een heerlijk nieuw ´unboxing´ cadeau.

Dank je wel MGA entertainment voor de heerlijke middag.

 

Ready2Robot

Ready2Robot, de enige verzamelreeks voor jongens vanaf 5 jaar waarmee je eigen robots kunt maken, mixen en matchen, en tegen je vrienden kunt strijden in een robotgevecht in de Fightanium Arena. Pak meer robots uit, bouw je ultieme vechtmachine en knal je een weg naar het ultieme kampioenschap! De robot die als laatste overblijft, wordt overladen met roem en applaus!

Poopsie Slime Surprise

MGA laat dit najaar een frisse wind door je speelkamer waaien met het gloednieuwe Poopsie. Deze knotsgekke nieuwe speelgoedlijn met een geurtje aan, is helemaal klaar om de markt en de harten van kinderen te veroveren! Laat je onderdompelen in de wonderwel geurende wereld van Poopsie, waar Unicorns de plak vlaai..oops, zwaaien!

Unicorns: prachtige, mythische paarden met een magische hoorn op hun hoofd die…regenbooghoopjes achterlaten? De nieuwste toevoeging aan het assortiment laat je je eigen slijmerige, glitterende Unicorndrolletjes fabriceren. Kids zijn er d(r)ol op! Zelfs Kim Kardashian liet weten dat ze fan is!

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

Unboxen is met deze glitterende capsule nog nooit zo leuk geweest. De L.O.L. Surprise!-poppen waren op een TOPGEHEIME missie toen hun dier verdween. Via verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series™ kun je helpen om hun dier te vinden. Breid jouw collectie uit en gebruik de glitterende capsule als draagtas of poppenstandaard.

Meer info: https://www.mgae.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *