Logo

Events

EVENT REPORT: PLAY DATE Kurio™ X THE MOM

Afgelopen woensdag mochten wij in samenwerking met Kurio™ de launch van de nieuwe Kurio™  Tab Connect organiseren. Wat was het feest in de heerlijke leopard room van Mama Kelly. Met een intiem gezelschap van moms en kids hebben we een fantastische middag gehad. Tijdens de lunch vond er een korte product presentatie plaats waarbij alles werd uitgelegd over de Kurio™ Tab Connect en vervolgens was er een groot unboxing moment waarbij de kids hun prachtige nieuwe tablet mochten uitpakken. De kinder DJ draaide plaatjes via zijn Tab Connect en Sophie de Ruiter was aanwezig om alle tablet hoesjes te personaliseren met leuke tekeningen. De Kurio™ Tab Connect is een tablet die in ons opzicht helemaal kindvriendelijk en oudervriendelijk is. Het is een tablet waar wij echt achter staan omdat het ontzorgt en verbindt door de brug tussen ouder en kind te slaan op een aangename manier.

Laten we je wat meer vertellen over deze tablet: 

De applicatie “Kurio™ Connect” moet gedownload worden op je smartphone. Eenmaal verbonden met de tablet krijg jij push berichten wanneer je kind op de tablet zit, hoe hard het volume staat en de helderheid van het scherm. Je kunt op afstand de tablet controleren, bijstellen, berichten versturen en samen spelletjes spelen.

Stel: Jij bent op zakenreis in Hong Kong en Floris zet zijn tablet midden in de nacht aan, dan krijg jij hier een bericht van op je telefoon. Je kunt dan een berichtje typen aan Floris, zoals:
’Lieve Floris, dat is niet de afspraak, mama zet nu je tablet uit. Kusje uit China van mama!’. De tablet leest dit voor en zet daarna de tablet uit. Dit kan natuurlijk ook vanaf de koffietafel
wanneer Floris op de bank zit. Pas het volume aan of schakel de tablet volledig uit wanneer JIJ dat wilt.

Tablets zorgen voor een rustmoment op een drukke dag, voor zowel kind als ouder. Alleen je wilt als ouder niet dat je kind eeuwig op het apparaat speelt of het gevecht aangaan wanneer de speeltijd erop zit. Kinderen snappen tijdsafspraken niet, daarom kan je op elke Kurio™ tijdlimieten instellen. Wanneer de speeltijd erop zit (wij adviseren niet meer dan 10 minuten per keer) geeft de tablet dit tijdelijk aan en zal vanzelf uitgaan. Zo weet je kindje waar hij/zij aan toe is, zonder discussies of eindeloze seintjes te geven en kan hij/zij lekker buiten gaan spelen!

Deze versie komt met een 7 inch scherm en 16GB geheugen voor €129,99. Ook knoeiproof, dus valt er per ongeluk een glaasje limonade overheen? Geen zorgen! Uiteraard is ook de Tab Connect uitgerust met het welbekende Kurio™ Genius internetfiltersysteem die meer dan 32 miljard URL’s filtert, zodat de veiligheid van het kind gewaarborgd blijft en de ouders er geen omkijken naar hebben.

De tablet is te verkrijgen bij Intertoys, MediaMarkt, Bol, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Toychamp, Fun, Vanden Borre, Capi, BCC en Dreamland. Lees meer over de tablet hier.

Foto’s: Marinke Davelaar photography

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *