Logo

Events

EVENT REPORT: THE DAD x DISNEY CARS 3

Afgelopen woensdag vierde The Dad samen met een exclusief groepje vaders de release van Disney’s nieuwe animatiefilm Cars 3. Samen met hun kids hebben ze een dag vol Cars avonturen beleefd. Zo begonnen we natuurlijk met het kijken van de film, om lekker in de race mood te komen. Na de film stond een hele speciale verrassing voor de kids, maar ook zeker voor de Dads klaar op de binnenplaats van het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

The-Dad.com-Disney-28.jpg

The-Dad.com-Disney-29.jpg

The-Dad.com-Disney-27.jpg

 

Op de binnenplaats van het high-end hotel stonden namelijk 15 super luxe Jaguars klaar om de hele groep mee te nemen naar Kart Center Lelystad, waar het echte avontuur zou gaan beginnen. Onder de Jags waren een aantal hele speciale F-Types compleet uitgerust met Cars ogen en sommigen zelfs met meer dan 500 pk. Voor veel kids een droom die uit kwam na het kijken van de film. Zodra ze de “Cars” zagen staan gingen heel wat hartjes sneller kloppen (en van sommige Dads ook trouwens).

The-Dad.com-Disney-24.jpg

The-Dad.com-Disney-19.jpg

The-Dad.com-Disney-26.jpg

 

Nadat de kids hun custom Cars racepak aan hadden en iedereen in een fancy Jag was gezet kon de trip beginnen. Terwijl de Dads de auto’s eens even goed testen kregen de kids een speciale Cars quiz mee om tijdens het rijden op te lossen. Eenmaal aangekomen bij Kart Center Lelystad waren ook de kids aan de beurt om hun race skills eens te laten zien. En laten we eerlijk zijn, eenmaal op een kartbaan en net uit zo’n snelle Jag worden zelfs vaders weer zo blij als een kind. Daarom konden zij natuurlijk niet achterblijven.

Zo’n dag vol race avontuur kan je alleen maar afsluiten met friet, hotdogs en burgers for the boys. Disney’s nieuwe film, Cars 3, is vanaf nu te zien in de bioscoop! Bekijk hieronder de rest van de fotos van deze te gekke dag en check hier nog even de trailer van de film.

The-Dad.com-Disney-16
Albert van Beeck Calkoen

 

The-Dad.com-Disney-15
Remy Bonjasky & zoon Dean

 

The-Dad.com-Disney
Dennis Weening & dochter Coco

 

The-Dad.com-Disney-20
Jaguar F-Type

 

The-Dad.com-Disney-22
Jaguar F-Pace R-Sport

 

The-Dad-Disney-2
Jaap Reesema a.k.a. Jake Reese

 

The-Dad.com-Disney-14
Gers Pardoel & Jim Bakkum

 

The-Dad.com-Disney-12
Kart Center Lelystad

 

The-Dad.com-Disney-11.jpg

The-Dad.com-Disney-10.jpg

The-Dad.com-Disney-9.jpg

The-Dad.com-Disney-6.jpg

The-Dad.com-Disney-5.jpg

The-Dad.com-Disney-4.jpg

The-Dad.com-Cars-3-Disney-2-.jpg

The-Dad.com-Cars-3-Disney-1

 

The-Dad.com-Disney-25.jpg

Foto credits: Iris ooms @ presstigieux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *