Logo

Baby & Kids

GoWheely.com levert groeiservice met duurzame Greentom kinderwagen

Gezinnen met baby of jonge kinderen kunnen bij GoWheely.com een reiswieg, wandelwagen of buggy op de groei leasen. Wheely maakt gebruik van de kinderwagens van Greentom, die duurzaam zijn geproduceerd en modulair opgebouwd. De groeiservice van GoWheely.com worden alleen de onderdelen van de kinderwagen geleverd die passen bij de groeifase van het kind. Bij de start is dat een reiswieg en na zes maanden een kinderzitje. Gebruikers bestellen wanneer hun kind er klaar voor is, via het online servicekanaal, de nieuwe onderdelen van de kinderwagen of lichtgewicht buggy. De niet gebruikte onderdelen worden teruggestuurd en bij panne aan de kinderwagen worden onderdelen gratis vervangen. Als de kinderwagen of buggy overbodig is geworden, wordt deze ingenomen en als refurbished in de collectie opgenomen voor hergebruik. 

“Als je kind uit de kinderwagen is gegroeid, dan wil je er ook weer vanaf.” – Piet Huige, bedenker van het leaseconcept.

Gebruikers kunnen kiezen uit een nieuwe of refurbished kinderwagen. Voor de productie van de kinderwagens van Greentom is gebruik gemaakt van plastic afval.
Een refurbished kinderwagen is een volledig opgeknapte kinderwagen, voorzien van nieuwe bekleding en een nieuw – pvc-vrij – matras. De refurbished kinderwagens vallen onder dezelfde servicevoorwaarden als een nieuwe kinderwagen.

Voor meer informatie ga naar: www.gowheely.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *