Logo

Baby & Kids

Haal de lente in huis met de nieuwe Stokke Tripp Trapp accessoires

Hoewel deze winter tot nu toe nog geen winter te noemen is, kijken we enorm uit naar de lente. Heerlijk van het zonnetje genieten, eindeloos spelen in het park en het huis weer fris en gezellig maken. Frisse kleuren zijn onlosmakelijk verbonden met de lente zijn en daarom de basis van de nieuwste collectie accessoires voor Stokke’s iconische Tripp Trapp®. Beleef de schoonheid van Scandinavisch design met nieuwe, op de natuur geïnspireerde kleuren en dessins.

Tripp Trapp Classic Kussenset in acht nieuwe dessins
Door de combinatie van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk afneembare PFC-vrije coating straalt deze collectie veel charme uit. Tussen de lente-proof kleuren en dessins zit er sowieso één die bij jou past. De collectie bestaat uit: Icon Multicolor, Icon Grey, Pink Fox, Blue Fox, Honeycomb Calm, Honeycomb Happy, Lucky Grey en Lucky Terrazzo Petrol.

De Tripp Trapp Classic Kussenset is verkrijgbaar vanaf € 39,-.

Tripp Trapp Baby Kussen in aangepast design
Als kindjes voor het eerst rechtop gaan zitten, hebben ze vaak nog wat extra steun nodig. Het Tripp Trapp Baby Kussen (geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 6 tot 18 maanden) is zorgvuldig ontworpen en zo gevoerd dat het optimale ondersteuning biedt in deze periode. Het Baby Kussen is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren – Sweet Hearts en Timeless Grey.

Het Tripp Trapp Baby Kussen is verkrijgbaar vanaf € 44,-.

Tripp Trapp Newborn Cover
De Tripp Trapp Newborn Set voelt door het organische katoen heerlijk zacht aan en biedt jouw baby extra comfort door de stevige, maar prettige voering. De nieuwe cover is makkelijk op de Newborn Set aan te brengen en eraf te halen en is wasmachinebestendig, zodat de omgeving van jouw kindje schoon blijft. De Newborn Set Cover is dubbelzijdig, Sweethearts White en Sweethearts Grey, en kan dus op twee manieren gebruikt worden.

De Tripp Trapp Newborn Set is verkrijgbaar voor € 99,-. De Tripp Trapp Newborn Set Cover is alleen los te verkrijgen vanaf € 34,-.

EzPz™ by Stokke™ placemat voor het Tripp Trapp tafelblad
Als kindjes net zelfstandig beginnen te eten zijn omvallende bordjes onvermijdelijk. EzPz heeft hiervoor een placemat – met ‘ingebouwd’ bordje en bekerhouder – die vast blijft zitten aan het Stokke tafelblad, waardoor eetmomenten minder rommelig en dus leuker worden. De vernieuwde versie van de EzPz placemat by Stokke heeft een aangepaste vorm, blijft nog beter aan het tafelblad plakken en is verkrijgbaar in twee zachte kleuren: Soft Mint en Soft Grey. Heb je geen Stokke tafelblad? Geen probleem! Je kunt deze veelzijdige placemat ook gewoon op tafel leggen en de kinderstoel van je kindje aanschuiven.

De EzPz by Stokke placemat voor de Tripp Trapp Tray is verkrijgbaar vanaf € 29,-.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *