Logo

Baby & Kids

HOTSPOT TIP: UNIEK BABYRESTAURANT BIJ DE FOODHALLEN ROTTERDAM

De Foodhallen in Rotterdam hebben een bijzondere primeur waar wij heel blij van worden: Nederlands eerste pop-up babyrestaurant! Hier kun je samen met je mini-me terecht voor een heerlijke maaltijd van 18 juni tot en met 30 juni.

De lekkere en gezonde menukaart voor de allerkleinsten onder ons wordt gepresenteerd door babyvoedingmerk de ¨Kleine Keuken¨. Zij zijn gespecialiseerd in verse biologische maaltijden voor baby’s. Op de kaart staan een aantal van hun populairste gerechten zoals: zalm met zoete aardappel of doperwtjes en pompoenrijst met een pietsie kerrie en kokosmelk. Op de kaart staan ook heerlijke gezonde biologische tussendoortjes voor de wat grotere kindjes en voor de ouders natuurlijk.

Aan alle factoren is gedacht: zo is de inrichting niet alleen speels, maar ook heel efficient ingericht met onder andere Stokke Tripp Trapp stoelen. Kirsten Toeset runt het babyrestaurant en vertelt: “Zo staan er Stokke kinderstoelen, zodat je je kindje niet op schoot hoeft te houden maar comfortabel en veilig kunt voeden. Al met al wordt het een sfeervolle en warme plek, waar zowel ouders als baby’s zich lekker voelen.”

“Zo staan er Stokke kinderstoelen, zodat je je kindje niet op schoot hoeft te houden maar comfortabel en veilig kunt voeden.”

Het babyrestaurant is het eerste in zijn soort in Nederland en daarom past het perfect binnen het pionierende concept van de Foodhallen. Chong Chu, mede-eigenaar van de Foodhallen Rotterdam, legt uit: “Wij streven ernaar continu te vernieuwen en nieuwe doelgroepen aan te trekken en te inspireren. De Foodhallen is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een tijdelijk babyrestaurant past dus perfect in onze filosofie en we hebben dan ook meteen ja gezegd! Het leuke van dit idee is dat ouders hun kindje in een sfeervolle setting lekker en verantwoord kunnen voeden, terwijl zij zelf ook op hoog niveau eten. Tussen de 15 zeer uiteenlopende foodconcepten, van streetfood tot haute cuisine, zit voor iedere smaak iets lekkers.”

Wij kunnen niet wachten om het babyrestaurant samen met onze kleintjes te bezoeken!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *