Logo

Lifestyle

Is Café Pistache in Den Haag preggo proof? Mom to-be Hazjar test het

Prêt à Pregnant contributor Hazjar is in verwachting van haar tweede kindje vind het heerlijk om met haar hubby Yassin en hun zoontje Adam buiten de deur te ontbijten. Voor ons ging zij op zoek naar de perfecte ontbijt hotspot en testte zij Cafe Pistache, onlangs geopend aan de Prinsenstraat in Den Haag. Met zijn drietjes gingen zij op pad voor de preggo proof test.

Cafe-Pistache-hotspot-Den-Haag-Hazjar (2)

 

Op zondag ontbijten wij altijd buiten de deur. Inmiddels heb ik al heel wat leuk ontbijtplekken in Den Haag ontdekt, maar onlangs opende Cafe Pistache op de Prinsestraat. Let’s take it to the preggo proof test :-).

Cafe-Pistache-hotspot-Den-Haag-Hazjar (3)

 

Cafe Pistache zit op de hoek van de Prinsestraat, schuin tegenover de Paleistuinen, als je er langs rijdt valt het direct op! Op zondagochtend is er voldoende parkeerplek in de straat, ook al is het hartje centrum, ideaal!

Cafe-Pistache-hotspot-Den-Haag-Hazjar (1)

Ik ben dol op koffie, zeker tijdens het ontbijt, maar probeer het zoveel mogelijk te beperken tijdens mijn zwangerschap; ik vraag ook altijd of ze latte decafé hebben en gelukkig hadden ze dat bij Cafe Pistache ook!

De kaart is geweldig en ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen.

En hoe heerlijk klinken deze verse smoothies!

Cafe-Pistache-hotspot-Den-Haag-Hazjar (4)

Ook voor Kids is cafe Pistache super. Adam heeft zijn treintjes mee, maar in het cafe zelf liggen potloden en kleurboeken.  Hij is dol op croissants en deze komt heerlijk warm uit de oven.

Cafe-Pistache-hotspot-Den-Haag-Hazjar (5)

 

Foto 5: Het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag. Ik bestel de huisgemaakte Granola met Griekse yoghurt, warme honing en vers fruit en die is heerlijk! Ik merk dat ik tijdens mijn zwangerschap veel sneller vol zit, maar gelukkig is deze yoghurt niet te machtig. Yassin gaat voor de Pan Bagnat, een Franse klassieker met tonijn, olijven, Paprika, rode uit en basilicum, dus ook een heftiger ontbijt is mogelijk ;).

Cafe-Pistache-hotspot-Den-Haag-Hazjar (6)

Het is een heerlijke zonnige dag en ik heb zin in ijs….cravings…

Bij Cafe Pistache hebben ze deze heerlijke fruitijsjes, super lekker en gezond want de ijsjes zijn gemaakt van biologisch fruit en wat rietsuiker of honing.

Ook de rekening wordt heel erg leuk gepresenteerd!

Ik ben fan en kom hier zeker vaker terug om te ontbijten of lunchen. Het ontbijt menu is overigens de hele dag verkrijgbaar, hoe tof is dat! De kaart is zeker preggo proof, de volgende keer ga ik voor de avocado of hummus sandwich!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *