Logo

Blog

Julia treedt in de voetsporen van model mom Jacqueline

Jacqueline Steenbeek is former Miss Netherlands 2013, working as a midwife and besides that, she recently opened an ultrasound practice in Diemen called Baby Glimpse Prenataal Echocentrum. She is a hard working woman who is besides a business woman, also the mother of baby Julia. Every two weeks you can read her blogs on pretapregnant.com were she gives us a glimpse of her life as a mom, business woman and lifestyle.

Ik kan het mij nog goed herinneren, ik was 15 jaar en werd geboekt voor mijn eerste fotoshoot. De fotoshoot was voor het merk Plieger en het grappige is dat ik mijzelf nog steeds terug vind in alle Gamma’s, Praxis etc. Bij de afdeling Sanitair liggen nog steeds de dozen met mijn gezicht erop. Het was mijn eerste fotoshoot, maar ik merkte direct dat ik dit vaker wilde doen. Zo leuk was het om voor de camera te staan. Julia is nog maar net 7 maanden en ze wordt nu al gevraagd voor een geweldige fotoshoot. Mijn dochter mag model staan! En dat voor een merk die ik ook nog eens super mooi en kwalitatief goed vind. In mijn kraambed vertelde een vriendin van mij over de beste slaapzakjes. De slaapzakjes waren zo gemaakt, dat ze voor alle 4 de seizoenen gebruikt konden worden. Ideaal dus! En als ik op de website keek, zag ik dat een van de slaapzakjes roze was met strikjes. Die wilde ik hebben. Ik bestelde de slaapzak en vanaf die dag (volgens mij was Julia toen 3 maanden) slaapt ze hier iedere nacht in! Hij was nog wel iets te groot, maar als ik de mauwen iets oprolde, paste het prima. Als verloskundige geef ik nu alleen niet het beste voorbeeld, ze zou namelijk officieel iets ouder moeten zijn om in dit slaapzakje te mogen slapen! Maar het werd winter en hoe warm ik haar bedje ook opdekte, ze werd iedere nacht wakker met ijskoude handen, voeten en wangen. Volgens mij merkte ze er zelf weinig van, maar ik vond het zo sneu. Derk en ik kruipen iedere nacht onder een dik wollen deken en Julia lag daar maar in een koud bedje, helemaal alleen. Maar dat veranderde op het moment dat ze in haar slaapzakje kon gaan slapen. Ze leek veel rustiger in haar bed te liggen, sliep iets langer door (ze kwam nog wel voor een voeding in de nacht) en haar handen en voeten waren niet meer ijskoud. Het slaapzakje is van Puckababy!! Echt een aanrader!

Naast dat ze graag Julia wilde fotograferen, wilde ze ook een paar shots samen met haar mama maken. Ik denk dat dit nog de meest bijzondere fotoshoot is, die ik ooit heb gedaan. Een fotoshoot samen met mijn dochtertje. Voor de shoot zijn wij afgereisd naar Heerlen. Enkele babykamers waren daar al ingericht en dit was de perfecte locatie om goede sfeerbeelden te schieten. Ikzelf had een lichtroze pyjama meegenomen en Julia kreeg verschillende slaapzakjes en pyjama’s aan. Het was best wel spannend, omdat ik geen idee had hoe Julia op het moment van de shoot zou zijn. Zolang zij op tijd kan slapen en voeding krijgt wanneer ze honger heeft, is ze een super vrolijk meisje. Meestal slaapt ze tijdens een autorit. Gelukkig maar. Want Heerlen was ongeveer 2uur rijden. Dit betekende dat ze waarschijnlijk goed uitgerust aan zou komen. Zoals ik verwachtte, lag ze inderdaad de hele rit lekker te slapen. Bij aankomst zorgde ik ervoor dat ze wat kon drinken. And then she was ready to rock!! Helemaal onder de indruk van de camera (zoals altijd!!) begon ze te lachen voor de foto. we begonnen met verschillende slaapzakjes en in verschillende babykamers te shooten. Vervolgens kreeg ze nog een paar mooie pyjama’s aan! Ze vond het zo leuk! Heerlijk om die lach van haar te zien. De sfeer was gelukkig heel ontspannen en gezellig. Zodra ze moe werd of honger leek te krijgen, namen we direct pauze. Dit zorgde ervoor dat ze echt vrolijk was tijdens iedere shot van de camera. En wat een natuurtalent was ze! Na 2u stond het erop 😉 Na nog een heerlijke Limburgse vlaai te hebben genuttigd, zijn we weer naar huis gegaan. Ook deze hele rit heeft Julia weer heerlijk liggen slapen.

Wil jij de hele fotoshoot zien? Abonneer je op mijn YouTube kanaal: JACQUELINE STEENBEEK daar kun je de hele video van deze shoot terugzien en blijf je iedere week op de hoogte van al mijn activiteiten! Tot snel lieve lezers. Liefs x Jacqueline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *