Logo

Lifestyle

Model en tv-presentatrice Anouk Smulders lanceert Online Vrouwenplatform

Anouk Smulders (voormalig presentatrice van ‘Holland’s Next Top Model’) wil vrouwen overal ter wereld met elkaar verbinden via het nieuwe internationale content-platform Grace&Us.

Gisteravond lanceerde model, tv-presentatrice en ondernemer Anouk Smulders het nieuwe online content-platform voor vrouwen, Grace&Us in coworking boutique Mindspace Dam. Dit platform is gemaakt als community van en voor vrouwen van 35 tot 60 jaar en nodigt hen uit tot het delen van hun verhaal. Samen sturen ze een stevig signaal de wereld in van authenticiteit, integriteit en de zachte krachten van vriendelijkheid en onderlinge steun.

Het internationale platform zal content verspreiden die bezielend en openhartig is; de real-life experiences delen van inspirerende vrouwen met uiteenlopende achtergronden, loopbanen en leeftijden. Met een forum dat gekenmerkt wordt door echtheid en openhartigheid wil het platform een positief tegengeluid bieden in het huidige, zwaar gefilterde Insta-tijdperk. Oprichter Anouk Smulders, die eerder met drie andere vrouwen een evenementenbedrijf oprichtte, zegt over het concept:

“Ik had er behoefte aan om iets neer te zetten waar ik zelf een super goed gevoel bij had. Iets met echte betekenis en een reëel alternatief voor veel van wat je tegenwoordig online te zien krijgt. Om ons heen wordt voortdurend een bepaald beeld van perfectie nagestreefd, terwijl je ook zo veel kunt opsteken van de èchte ervaringen van andere vrouwen. Daarin zit zo veel inspiratie! Ik heb het geluk gehad dat ik in mijn leven in contact ben gekomen met ontzettend veel fascinerende, leuke, vechtlustige, pittige en geestige vrouwen en kennis heb gemaakt met hun verhalen. Om die verhalen te delen en ter ere van deze buitengewone vrouwen wilde ik een plek creëren en daar omheen ontstond het idee van een community en een vrouwenbeweging.”

“Grace&Us,” vertelt Anouk verder, “ontstond rond het idee van een ‘wereldwijf’. Een dijk van een vrouw die de nodige ups en downs heeft gekend in haar leven maar die er nog steeds vol voor gaat. Iemand die gewoon haar best blijft doen en er doorheen is gekomen met pit en een ongebroken spirit; dat is voor mij Grace. Zo iemand waaraan we ons allemaal kunnen optrekken; een echte badass. Dat werd dus Grace&Us; een moderne versie van het kampvuur waar je ervaringen uit kunt wisselen met wereldwijven. Waar je verhalen kunt vinden waarmee je boven jezelf en de dingen van alledag uit kunt stijgen en die wat positiefs aan je dag toevoegen. Daar had ik zelf enorme behoefte aan, en ik hoop dat ik dat op deze manier heb kunnen neerzetten.”

De Nederlandse Anouk Smulders maakte internationaal carrière als model. Ze stond onder contract bij Christian Dior en Wonderbra en liep op de catwalk voor Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Giorgio Armani. Ze sierde de cover van de Franse Elle en Madame Figaro en woonde in Parijs, New York, Miami en London. Na haar terugkeer in Nederland presenteerde ze diverse lifestyle programma’s waaronder RTL Boulevard en Holland’s Next Top Model.

Grace&Us heeft nog meer op de agenda; naast exclusieve content in de vorm van artikelen, filmpjes en podcasts op het platform staan er life events en experiences in de planning waar de community aan kan deelnemen, variërend van een yoga-eilandentrip tot een driesporen-evenement met focus op voeding, mindfulness en fitness, ondersteund door grote namen en toonaangevende experts. Meer nieuws hierover volgt in een later stadium.

Voor onze verhalen en meer; www.graceandus.com en @lovegraceandus op Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *