Logo

Fashion

MOM WINONAH DE JONG SPRING BAZAAR

Met de komst van de eerste lentezonnestralen van 2019, organiseert designer en mommy Winonah de Jong, in het eerste weekend van april, de meest high-end Closet Sale van het jaar! Winonah, die naast modeontwerper te boek staat als een van de best geklede vrouwen van Nederland én tevens bekend staat om haar jaloersmakende persoonlijke garderobe, geeft hiermee wel een hele nieuwe betekenis aan de term ‘Spring Cleaning’.
WINONAH’s Spring Bazaar
Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, zal een white space in hartje Amsterdam omgetoverd worden tot een modewalhalla, waar alle echte fashion lovers terecht kunnen voor ruim 1900 designer items uit de persoonlijke garderobe van mom Winonah de Jong. Denk aan: kleding, It- bags, killer heels, sneakers, swimwear, loungewear, eyewear, en andere must haves van merken als: Azzedine Alaïa , Chanel, (old) Céline, Balmain en meer.Tijdens WINONAH’s Spring Bazaar vindt je tevens ruim 2300 samples en stock (SS16 tot FW18-19) van haar gelijknamige high-end dames modelabel WINONAH, waarin menig internationale A-listers gespot zijn zoals: Katy Perry, Kourtney Kardashian, Gigi Hadid en Ashlee Simpson.Steun aan SOS Kinderdorpen
Een gedeelte van de opbrengsten van mom Winonah’s persoonlijke garderobe zal gedoneerd worden aan SOS Kinderdorpen. Een organisatie die de moeder van twee een warm hart toedraagt en waar ze zich al 10 jaar voor inzet als ambassadeur.

Schrijf je hier in: www.winonah.com (zonder inschrijving geen toegang)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *