Logo

Baby & Kids

Mommy Tip Jacqueline: De multi-functionele Stokke TrippTrapp chair

Mommy knows best en de beste tips komen dan ook van ervaren moms die al van de hoed en de rand weten. Wat heb je nu echt nodig als mom en wat zal jouw mommy life een stukje makkelijker maken? Wij vroegen beauty mom of 2 Jacqueline Giannakos welk item veel gebruikt wordt door haar twee meisje Olivia en Sofía en waar zij niet zonder kunnen. Zij kwam met een all time favorite van veel moms: De Stokke Tripp Trapp chair. Deze kinderstoel kan vanaf de geboorte  gebruikt worden met een new born stoeltje en groeit mee tot de pubertijd. Een ideale stoel om vele mooie momenten te beleven aan de eettafel en andere plekken in het huis.

Als moeder denk je natuurlijk dat je werkelijk alles dat er maar te koop is nodig hebt voor je kind en dan raakt je huis wel heel gauw vol! Er zijn een aantal essentials die wat mij betreft niet mogen ontbreken. De multi-functionele Tripp Tripp Chair van Stokke is daar één van. De kinderstoel neemt weinig ruimte in aan de eettafel en past in elk interieur. De Tripp Trapp wordt bij ons in huis goed ingezet; wanneer de oudste piano ‘speelt’ haha, zet ik haar kleine zusje ernaast in de stoel en wanneer ik bijvoorbeeld even mijn nagels lak (moet ook gebeuren ;)) in de woonkamer, zit Olivia gezellig naast mij in de stoel met haar speelgoed!

Naast dat de stoel multi-inzetbaar is, is het ook zo fijn dat je verschillende onderdelen nog kunt verstellen of eraf kunt halen zodat je kinderen er bij wijze van spreken nog tot aan hun pubertijd in kunnen zitten! Zo kun je bijvoorbeeld de newborn set gebruiken vanaf de geboorte en wanneer jouw kindje zelfstandig kan zitten, kan hij of zij over naar de baby set. De verschillende motieven en stoffen kussentjes die je op de stoelen kunt doen maken de stoel naast comfortabel ook heel gezellig :).
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *