Logo

Baby & Kids

Mommy Tip Janine: Biostime opvolgmelk

Zowel Jade-Ming als Fabian hebben flesvoeding gekregen. Natuurlijk wilde ik het liefst borstvoeding geven, want dit is hoe je het ook went of keert het allerbeste voor elke baby, maar helaas was dit -ik zal jullie de details besparen ;-)- niet aan mij besteed. Nogmaals, ik ben absoluut pro borstvoeding en ik raad iedereen dit minimaal de eerste 6 maanden te doen, maar ik ben vooral van mening dat je moet doen wat voor jou het beste voelt en uiteindelijk dus ook voor jouw baby. Als jij je goed en ontspannen voelt, is jouw baby namelijk ook blij. Lukt het dus niet, no worries, flesvoeding is these days heel goed en voedzaam voor jouw kleintje.

Als new Mom was het best even zoeken naar de beste melk voor Fabian en daarna voor Jade-Ming. Ik heb dan ook vaak de ingrediënten op verpakkingen staan lezen en verschillende merken uitgeprobeerd. Net zolang tot ik en de kindjes tevreden waren. Inmiddels heb ik deze tijd alweer even achter me gelaten, maar toch krijg ik nog vaak van new moms de vraag welke melk ik aanraad. Ik probeer dus zeker up to date te blijven op dit gebied en er is inmiddels alweer heel veel veranderd. Vandaag wil ik je wat vertellen over het merk Biostime aan.

Wat maakt de opvolgmelk van Biostime goed voor jouw kleintje?

Na eindeloos wetenschappelijke onderzoek gedaan naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s heeft Biostime een opvolgmelk op de markt gebracht die de voordelen van de natuur met wetenschappelijke innovatie combineert. Het resultaat is een opvolg melk die alles biedt wat jouw baby nodig heeft en ook nog goed is voor het milieu.

Palmolie vrije opvolgmelk

Een belangrijk kenmerk van de opvolgmelk van Biostime is dat het volledig palmolie vrij is. Hiervoor in de plaats wordt melkroom gebruikt wat veel beter is voor jouw kindje en voor het milieu. De melkroom helpt bij de opname van calcium, vermindert de kans op verstopping, verbetert de slaap, vermindert het huilen en verbetert het microbioom van de darmen. Ook helpt het bij de cognitieve ontwikkeling (geheugen, focus, aandacht, taal en motoriek) en zorgt het voor een betere bescherming tegen infecties. Deze effecten zijn klinisch bewezen door een gerandomiseerde dubbelblinde studie. Naast alle voordelen van melkroom wordt er geen gebruik gemaakt van palmolie, omdat dit heel slecht is voor het milieu. Voor de aanleg van oliepalmplantages worden namelijk grote stukken regenwoud gekapt met alle gevolgen van dien.

Hoe is de samenstelling van Biostime

De samenstelling wordt continu en al meer dan 10 jaar lang geoptimaliseerd op basis van het wetenschappelijk onderzoek naar moedermelk en de ontwikkeling van baby’s, door een team van wetenschappers en experts. Naast melkroom bevat Biostime onder andere DHA en AA (zoals wettelijk is vastgesteld voor alle opvolgmelk), deze toegevoegde essentiële vetzuren zijn van groot belang in zuigelingenvoeding voor de ontwikkeling van de hersenen, het gezichtsvermogen, het immuunsysteem en het hart en de spieren.

Geïnspireerd door onderzoeken naar moedermelk en ontwikkeling van baby’s. Ondersteuning van het immuunsysteem, bevat DHA en vitamine A, C, D. Biostime biologische opvolgmelk. Onze producten bevatten melkroom om palmolie te vervangen en dat is beter voor het behoud van het regenwoud, maar ook beter voor je kindje. Melkroom is van nature rijk aan palmitinezuur en heeft een structuur die lijkt op moedermelk. De melk heeft een lipidenprofiel dat is aangepast aan de behoeften van de baby.

Biostime abonnement

Er is niks vervelender dan er ’s avonds bij het maken van het laatste fles achter komen dat de melk op is. Om dit te voorkomen heeft Biostime een abonnement in het leven geroepen. Dit betekent dat je jouw bestelling maandelijks gratis thuisgestuurd krijgt en daarnaast 10% korting ontvangt.

Biostime is de nummer 1 opvolgmelk in onder andere Frankrijk en nu eindelijk ook in Nederland te verkrijgen. Ga voor meer informatie naar Biostime.nl.

 

#partner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *