Logo

Q&A

Nicolette Kluijver presenteert een nieuw programma voor kids: ‘Dierenpret met Nicolette’

Dieren zijn een belangrijk onderdeel in het leven van Nicolette Kluijver en haar drie kids Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse. Vorig jaar lanceerde zij haar boek ‘Dierenpret met Nicolette’ en nu is het tijd voor een vervolg in de vorm van een te gek gelijknamig tv programma.  

In ‘Dierenpret met Nicolette’ leert de presentatrice kids alles over huis- en boerderijdieren. Van leuke feitjes (die je echt nog niet wist) tot gesprekken met experts afgewisseld met vrolijke liedjes en heerlijke knutselopdrachten.

De eerste aflevering is al te zien op Videoland en staat helemaal in het teken van varkens. Deze super slimme dieren zijn niet alleen super grappig, maar kunnen ook nog eens veel meer dan je denkt. Naast een gesprek met een varkensfluisteraar, laat Nicolette ook zien hoe je zelf een super leuk spaarvarken kan knutselen. Dikke vette quarantaine tip!

Wij hebben met onze kids genoten van de eerste aflevering en kunnen niet wachten om het hele seizoen te volgen. We hebben ons laten vertellen dat Nicolette ook nog een stal met beroemde paarden gaat bezoeken en kennismaakt met een bijzondere buddyhond

Wij spraken Nicolette kort over dit nieuwe avontuur

Gefeliciteerd met je nieuwe programma ‘Dierenpret met Nicolette’! Hoe belangrijk zijn dieren binnen jouw gezin?
Heel belangrijk. Mijn kids worden opgevoed met de kennis dat de liefde voor een dier heel belangrijk is. De verzorging is ook een belangrijk aspect in de opvoeding.

Hebben de kids meegedacht over het programma?
Mijn kinderen hebben meegewerkt aan mijn kinderboek ‘Dierenpret met Nicolette’ en dit programma is een verlengde van het boek, dus ja ze hebben zeker meegewerkt.

Wat is het grappigste weetje wat je hebt geleerd tijdens het maken van het programma?
Dat varkens net zo slim zijn als vierjarige kinderen!

Er wordt ook gezongen en geknutseld in het programma. Een prachtige combi. Wordt er bij jullie thuis ook veel gezongen en geknutseld?
We zijn heel creatief. We zijn altijd buiten of dingen aan het bouwen. Hutten bouwen is ons favoriet

Welk dier staat er nog op de wishlist van jou en de kids?
We hebben alles al :). En het verzorgen van deze dieren is een dagtaak.

De serie ‘Dierenpret met Nicolette is vanaf nu te volgen op Videoland. Elke donderdag en zondag verschijnt er een gloednieuwe aflevering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *