Logo

Baby & Kids

Petit Bateau introduceert stralingwerende set voor baby’s

Franse kinderkledingmerk Petit Bateau brengt stralingwerende accessoires  voor new borns.

In onze ultra-verbonden wereld, waar wifi en smartphones overal zijn, van onze huizen tot op straat, willen we baby’s beschermen door ze … in de Vliegtuigmodus te zetten. Dit eenvoudige idee leidde Petit Bateaunaar een oplossing die een nieuwe fase markeert in zijn geschiedenis van innovatie.

Petit Bateau heeft de breisels van morgen nu voorhanden

Hoe? Door met hun expertise op het gebied van breisels. Petit Bateau innoveert door de beste katoenen garen te combineren met zilvergecoate garen in een dubbelzijdige jersey. Zo is een revolutionaire gebreide stof ontwikkeld die moeiteloos 99,5% van wifi- en smartphone- radiofrequentiegolven blokkeert.

Innovatief breigoed, maar bovenal kwalitatieve knitwear

Deze superknit-stof, gemaakt in Troyes, Frankrijk, wikkelt baby’s als een beschermende bubbel en behoudt zijn doeltreffendheid was na was. Het zilvergecoate garen heeft ook antibacteriële- en hypoallergene eigenschappen.

Bovendien draagt het, net als alle ontwerpen uit de Newborn-collectie, het Oeko-Tex Standard 100-label, een zeer strenge aanduiding die de veiligheid van het product garandeert.

De innovatieve newborn beschermings-set  is verkrijgbaar in een baby mutsje met een daarbijbehorend dekentje om overal mee naartoe te nemen.

De new born muts is 19,90 € en het dekentje 89 €.

De producten zijn vanaf nu online en in exclusief geselecteerde Petit Bateau winkels verkrijgbaar in de Benelux, Frankrijk,  Zwitserland, Duitsland, Spanje, Italië, Rusland, VK en Japan.

https://www.petit-bateau.be/nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *