Logo

Blog

BLOG Fashion Mom Kimberly Beau

Kimberly Beau is een bekend gezicht in Rotterdam en ver daarbuiten. Haar heerlijke fashion boutique LOF is een super populaire hotspot in het Rotterdamse Kralingen. Daarnaast was ze een van de personalities van het tv programma ‘Niet lullen maar poetsen’. Samen met haar verloofde Joey heeft zij een prachtige zoon; Yves Blue. In haar blog geeft ze een kijkje in haar leven als new mom en onderneemster.

De Balans…

Zoals jullie weten run ik een drukke modeboetiek genaamd LOF. En ik heb net onze jaarlijkse fashionshow achter de rug. Het hoogtepunt van ons werk elk jaar, en in 2 weken tijd ben ik 10 jaar ouder geworden. Dit jaar ging het als ‘new mommy’ toch iets anders dan vorig jaar.

Op inkoop:
De week voor de show ga ik altijd met mijn moeder op inkoop, zodat wij de allernieuwste must-haves kunnen laten zien. Ik had geen oppas voor Yves: dus Yves ging gezellig mee. Dat leek mij toen een heel goed plan. Het begon ’s ochtends al. Ik was te laat! Ik moest natuurlijk eerder op om Yves eerder wakker maken (vind ik zo zielig als hij in diepe slaap is). Vervolgens aankleden, flesje geven, snel douchen en aankleden. Eenmaal in de auto sliep hij snel verder. Hij vindt dat gezoem heerlijk! Wij gaan op inkoop met de Jeep, omdat die lekker ruim is.
De portable kinderwagen mee en hup daar gingen we (1 uur later). Het was zondag 1e Pinksterdag en daardoor lekker rustig bij het inkoopcentrum, want tja wie werkt er nou met Pinksteren. Ik kon dus overal goed doorheen crossen, want we hebben altijd haast om in die paar uurtjes 45 groothandels af te struinen.

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (2)
Voor het 1st op inkoop met mijn kleine zoon.

Al snel had Yves natuurlijk honger. Daar gevraagd of zij water konden koken, gemixt met koude spa blauw en klaar. Ik moest door met de selectie van items. Oma gaf ondertussen Yves zijn flesje en een persoonlijke rondleiding bij 1 van onze vaste leveranciers ter entertainment. Even later moest Yves verschoond worden. Wij waren inmiddels bij een andere groothandel en daar was geen optie om te verschonen (enkel rekken en een kleine wc). En dan….word je heeel creatief.
Ja het was een gedoe, maar uiteindelijk een kleine stoel gevonden en hem daar verschoond. Yves is een heel stoer en cool manneke en vindt alles best.
Ik gebruik nu Neutraal doekjes, omdat die zeer goed uit de test kwam. Andere doekjes zouden heel veel parfum bevatten; ruikt heerlijk maar voor het tere babyhuidje iets minder goed. Aangezien hij nu eindelijk wat meer haar heeft, smeer ik dan maar zijn ‘lange blonde lokken’ in met geparfumeerde haargel van Nenuco voor een lekkere geur 😀

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (4)
Hoedjes uitzoeken, flesje tussen de rekken, entertainen en verschonen..my life as a mommy J

Toen wij eindelijk klaar waren stonden wij voor het laatste probleem. Inladen!!!
Al het leuks wat wij tegenkomen moest mee. Alleen kleine Yves nam nu twee extra plekken in beslag, voor zijn maxicosi en zijn kinderwagen. Dat ging allemaal niet passen, waardoor wij een groot deel moesten laten opsturen en oma en ik aardig klem zaten. Yves niet, die zat lekker ruim. Kortom:  een hele ervaring! We moesten er ook wel om lachen dat geklungel! PS: dit doe ik niet meer….

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (3)

De show:

De dagen erna waren onze kernwoorden: hectisch, chaotisch, regelen regelen en volop stressen om alles op tijd en af te krijgen. Ik voelde mij even een organisatorisch hoofdkantoor. Om jullie een impressie te geven: van het draaiboek tot aan het entertainment programma, de seatings, de menukaart, de outfits en het contact met alles en iedereen.
1 dag voor de show:
Yves had ik ’s-ochtends vroeg bij mijn schoonmoeder Yvonne gebracht. Om 09:00 uur had ik een superleuke shoot met het blad “Vriendin”. Daarna van 12:00 uur tot 19:00 uur met mijn collega Nadine bezig geweest om alle outfits samen te stellen. Welke schoenen bij welke look, accessoires, haar etc??
Uiteindelijk hadden wij 4 hoofdthema’s: Summer Ibiza, Festival, Party en Preview Winter.
Van 19:00 tot 23:00 uur kwamen de modellen alles doorpassen.
Ik heb liever geen verrassingen tijdens de show of op de dag zelf (bijvoorbeeld dat er iets niet past of gewisseld moet worden). Voorbereiding is het halve werk en 3/4 van de stress 😛 . Ik hoor jullie denken, strakke planning. Dat was het ook!
’S-nachts nam ik met zangeres Rachel Kramer nog de nummers door voor de ‘live’optredens.
Yves sliep gelukkig bij oma Yvonne waardoor ik goed door kon slapen. Dit was wel even gek en ik miste hem enorm!!!

De dag van de show:
De volgende ochtend was het D-day. Door de drukte van de show kon ik er gelukkig niet teveel bij stilstaan hoe erg ik Yves miste. De winkel was geopend tot 13:00 uur. Daarna gingen wij als een speer op locatie de pop-up store opbouwen. Uiteraard gevuld met zoveel mogelijk looks die die avond geshowd werden.
Daarna hield ik mij bezig met: soundchecks, oefenrondes, ballonnen, rode loper, een mini cooper naar binnen krijgen etc etc.
Tussendoor kreeg ik een hartverzakking toen ik te horen kreeg dat de seatings niet klopten!!
Het bleek vals alarm en na een uur puzzelen (aaargghhh) kwam het allemaal goed.
De 1e gasten kwamen om 19:00 uur binnen en alles was tot in de puntjes verzorgd (mede dankzij Aqua Asia). Vervolgens startte de avond vol met fashion, food en entertainment.

Hier een leuke impressie van een geslaagde avond!
Hier een leuke impressie van een geslaagde avond!
Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (1)
Even een geheimpje: de perfecte filter is dus de Beauty Cam (roze icoontje). 1 druk op de knop bij goed daglicht en voila…zie hier het resultaat na veelvuldig testen met onze lieve grappige vriend Koen ‘Kardashian’.

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (6)

Aqua Asia is een toplocatie in Rotterdam, gelegen naast de Erasmusbrug en met uitzicht (Rotterdams trots). Het eten was heerlijk, de service was top, ze hebben keihard gewerkt!
Aqua Asia is een toplocatie in Rotterdam, gelegen naast de Erasmusbrug en met uitzicht (Rotterdams trots). Het eten was heerlijk, de service was top, ze hebben keihard gewerkt!

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (15)

     Naast de lekkerste sushi-, vlees- en visgerechten was er live entertainment tijdens de show van Rachel & Deon. Het leukste en gezelligste entertainment stel die ik ken.

Naast de lekkerste sushi-, vlees- en visgerechten was er live entertainment tijdens de show van Rachel & Deon. Het leukste en gezelligste entertainment stel die ik ken.
Er waren enkel maar leuke dinergasten op ons feestje en iedereen zag er TOP uit. Wij willen nogmaals iedereen bedanken die geweest is!
Er waren enkel maar leuke dinergasten op ons feestje en iedereen zag er TOP uit. Wij willen nogmaals iedereen bedanken die geweest is!
Als final act hadden wij: Sharon Doorson!! Ze was GEWELDIG!!
Als final act hadden wij: Sharon Doorson!! Ze was GEWELDIG!!

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (11)

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (10)

Hier enkele catwalk looks. Alle foto’s van onze Fashion-Dinershow staan op onze Facebook pagina: LOF Fashion Boutique.
Hier enkele catwalk looks. Alle foto’s van onze Fashion-Dinershow staan op onze Facebook pagina: LOF Fashion Boutique.

En tot slot op de foto met Muriël van Prêt à Pregnant. Superleuk dat je erbij was!

En tot slot op de foto met Muriël van Prêt à Pregnant. Superleuk dat je erbij was!

Blog Kimberly Beau Pret a Pregnant (18)

Ik heb echt 3 dagen moeten bijkomen van de show. Je geeft op zo’n moment alles wat je hebt.
De volgende dag gingen Joe en ik gelijk die kleine man ophalen bij het bedrijf van Joe zijn ouders. Kijk hoe blij hij was : )))))
En wij ook!!! Wij hebben een goede show neergezet en daarna dik geknuffeld en de gemiste uren dubbel en dwars ingehaald met onze bink.

Ik ga nu met mijn gezin even mijn pa en ma opzoeken in Zuid-Spanje. Een paar dagen de batterij opladen. In mijn volgende blog beschrijf ik de allereerste vakantie ervaringen met Yves. Ik heb er zin in!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *