Logo

Blog

Photo Diary Lizet Greve: Twinning met Zoë & wintersport

Meet Lizet Greve, afgestudeerd als orthopedagoog, maar ze besloot om van haar passie haar werk te maken. Vijf jaar geleden begon ze als stylist en werkte ze veel bij RTL en SBS. Omdat ze graag haar eigen tijden wil bepalen nu ze moeder is, heeft ze per begin 2016 besloten om echt voor haarzelf te gaan beginnen. Ze wil heel graag mensen vanbinnen en vanbuiten mooier maken, dus daarom heeft ze afgelopen jaar ook nog een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Vanaf juli 2017 start ze haar eigen praktijk als gewichtsconsulent, gaat haar website online en wil ze zich qua styling meer gaan richten op personal styling en coaching. Recentelijk beviel ze van een prachtig jongetje, genaamd Vic. 

Hoi lieve mensen! Het is alweer een tijdje geleden, maar hier weer lekker wat styling inspiratie en een kleine update van mij. Het zijn drukke tijden. Twee kids, nog steeds weinig slaap, mega veel (heel leuk) werk, tijdelijk weinig opvang en een verhuizing voor de boeg. Ik ben dus hard mijn best aan het doen om alle ballen hoog te houden. Wel een heel herkenbaar probleem denk ik, vandaar dat deze nieuwe blog even op zich liet wachten.

Ik denk dat we de ergste kou wel achter de rug hebben, dus onze teddyjassen moet ik binnenkort opruimen. Dit was wel echt een favoriet hoor! En matchen met Zoë blijft leuk. Leuk weetje over deze foto: de pet die ik hier draag is van mijn allerliefste opa (hij is helaas al heel lang niet meer fysiek aanwezig in mijn leven, maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk) geweest. Hoe bijzonder dat ik deze mocht hebben van mijn oma. Intens gelukkig ben ik ermee! Deze had hij namelijk elke dag op. En wat verder nog een fijne tip is van deze foto is de velvet sterrenbroek. Ik heb hem via The Wild Babes en hij is volledig baby en foodbaby proof;). (Niet dat ik zwanger ben, maar het is zo lekker om gewone kleding te kunnen shoppen als je wel zwanger bent, dus vandaar dat ik het er vaak bij vertel.) De rest van mijn look is van H&M en mijn sneakers zijn van Fila. Zoë draagt een broekje van By Veer en is perfect voor haar smalle lijf! Rest is van Zara en haar boots zijn van Ziengs.

Dit vind ik toch zo heerlijk!! Lekker tuttebellen met mijn meisje. Onze favoriete bezigheid als Vic ligt te slapen. Zoë heeft heel veel interesses (gaat van Brandweerman Sam tot make-up van mama), maar samen make-up uitproberen staat wel hoog op haar lijst. Haar trui is van Zara, rokje is van WE Kids Fashion en haar maillotje is van MP Denmark.

Nog een nieuwe hobby van Zoë is foto’s maken. Hier nog met een fake camera, maar tegenwoordig heeft ze haar eigen echte roze camera van V-tech. Ik draag hier een jasje van H&M, top en loafers van Donna Lissa By Kim, jeans van Levi’s, riem van Gucci en vintage oorbellen (het zijn clips, dus ze worden regelmatig gestolen door Zoë) van The Wild Babes. Zoë’s muts en trui zijn van Zara, broekje van By Veer en schoenen van Ziengs.

Oooohhh deze outfit wil je toch zelf ook!! Goed nieuws: binnenkort komt deze ook voor volwassenen heb ik me laten vertellen. Is van By Veer. Helemaal heerlijk!! Hier draagt Zoë het in combinatie met een leren jackie van Miss Guilty en sneakers van Nike.

Mijn mini prince is 27 februari één geworden. Ik kan er maar niet bij dat hij al een jaar is!! In mijn hoofd is het nog steeds een kleine baby, totdat ik hem optil;). Hij laat ons nog steeds niet echt slapen ’s nachts, maar verder is het een heerlijk kind. In veel dingen compleet het tegenovergestelde van Zoë, vind ik zo leuk om mee te maken! Romper is van C&A en het schaapje is van Loods 5.

Pretletter!! Maar wel met een heeel sterke eigen mening. Soms best heftig hoor;). Maar vaak ook heel grappig. Het liefst heeft ze altijd een tasje mee naar buiten met eigen spulletjes erin. Lippenstift enzo, je kent het wel. En in alle winkels waar we komen moet iedereen uitgebreid de inhoud van haar tas bekijken. Gelukkig reageren de meeste mensen daar heel leuk op. Apie maak ik dan maar vast aan haar tasje, omdat ik oh zo bang ben om hem te verliezen. Haar ‘tijgertassie’ is van Rockin’items en dit heerlijke broekje is van Te Koddig. Rest is van Zara en schoenen van Nike.

Hier zijn Zoë en ik aan het shooten. Ik vind het heerlijk dat ik mijn werk soms met de kids kan combineren. En voor je denkt ‘werk’: Ik zorg er natuurlijk voor dat het alleen maar heel erg leuk is voor haar en dat ze gewoon speelt. Ze moet niks en mag alles zelf bepalen. En geloof me: Zoë kan mij en de rest van de wereld heel goed laten weten als ze iets niet leuk vindt, haha! Ook zorg ik ervoor dat we zo vaak mogelijk met dezelfde fotograaf (Annemarie Smitt) werken, dus geen vreemde mensen voor Zoë. Ze is dol op haar! De schoentjes die Zoë hier aan heeft heb je waarschijnlijk al wel vaker voorbij zien komen. Ze vindt ze zo ontzettend mooi dat ik dus ’s avonds moet onderhandelen om ze uit te krijgen. Ze zijn van Ziengs. Net als mijn witte boots. Wit is het helemaal! Love it!! Mijn pak is van Bricklane (super leuke winkel in de Pijp, zit in een levensgevaarlijke straat: faillissement gegarandeerd). In de zomer ook leuk met een shirtje. Pakken zijn zo fijn, je bent meteen helemaal gekleed en ze zijn ook mega kids proof. Je kan bukken, tillen en sjouwen zonder dat je hoeft te hijsen. Fijn toch? De top die eronder zit is van H&M.

Deze foto is op mijn verjaardag gemaakt. En check mijn broek even: MEGA blij mee! Ik hou van zo’n ‘grote’ look. Hier draag ik hem met een grote trui van WE Fashion en mijn Fila sneakers, maar straks draag ik hem met een wit t-shirt of een longsleeve en een oversized colbert in plaats van een dikke teddy jas. Helemaal zin in. Als je naar het gezicht van Zoë kijkt krijg je een indruk van de sfeer op mijn verjaardag;). Vanaf een uur of 11 waren de kids niet meer te genieten en dat is niet meer goed gekomen de rest van de dag. En dat geeft helemaal niks. Dat vind ik zo heerlijk aan kinderen, ze zijn gewoon hoe ze zijn en het maakt niet uit wat voor een dag het is. Lekker puur!

Mijn lieve mannetje!! Hoe moe ik ook ben (door beide kids) en hoeveel ik er af en toe ook over kan zeuren, ik word altijd zo ontzettend gelukkig als ik naar ze kijk. Dat realiseer ik me dagelijks! Ik vind het zo leuk en bijzonder dat ik moeder mag zijn van een meisje en een jongen. Ze zijn gezond en blij, wat wil je nog meer!?! Ik vind het jammer dat je door de drukte van het dagelijkse leven niet 100 % van je tijd kan genieten van je kindjes, maar dat is als het goed is bij iedereen zo. Ik probeer echt dagelijks een moment heel bewust een moment te genieten van mijn kids en de boel heel even de boel te laten. En verder probeer ik nog steeds een goede balans te vinden, maar dat lukt lang niet altijd. Working on it;).
Outfit van Vic is van Zara, sokjes zijn van MP Denmark en schoentjes zijn van Nike. Mijn muts heb ik van Zoë gestolen (wat zij kan, kan ik ook), jasje is een oude van Zara en mijn stippen jurkje is van Bricklane. Deze foto is ook weer gemaakt door Annemarie Smitt.

Sets maken bij één van mijn lievelingswinkels in Amsterdam, Church of Labels. Ik zou alles wel willen hebben, maar ik heb helaas nog steeds geen onbeperkt pinnen pas gevonden dus ik moest keuzes maken. Gelukkig hebben we de foto’s nog;). Ik krijg helemaal zin in het voorjaar door alle nieuwe collecties! Lange jurken, witte boots, frisse pakken: allemaal musthaves!

En terwijl ik dit schrijf zit ik in een après-ski tent in Italië! We zijn gezellig een weekje met de familie van mijn vriend op vakantie. Ik ski niet (ik ga het nog wel leren hoor, maar alles op z’n tijd) en ben lekker een aantal dagen aan het werk. Even alles bijwerken. Omdat mijn moeder tijdelijk niet kan oppassen heb ik wat achterstallig werk in te halen. En geloof me: ik vind het heerlijk om elke dag een paar uur door te kunnen werken! Kids zijn lekker bij oma (de moeder van mijn vriend) en rond een uurtje of 3 komt iedereen weer bij elkaar om gezellig te borrelen en natuurlijk sneeuwballen gooien en sleetje rijden met de kids. Zoë is nog net te klein om op les te gaan, maar is al wel even met papa een piste gepakt. Vond ze helemaal fantastisch, dus dat belooft veel goeds voor volgend jaar!
Mijn trui is van Donna Lissa By Kim, mijn Adidas broek en Fila sneakers zijn van Snipes. Zoë draagt een trui van WE Fashion Kids, een oude legging van Zara en lekkere warme sokken van MP Denmark. Zonnebril heeft ze van mijn vriend gestolen;) Boef is het!

Dus: dikke kus van ons vanuit de sneeuw!! Wil je weten wat we allemaal aan het doen zijn tot aan de volgende blog? Ik post dagelijks op Instagram, ik heb een eigen blog en tegenwoordig ook een eigen YouTube Kanaal!

Liefs en tot de volgende blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *