Logo

Blog

Photo Diary Lizet Greve: Verhuizen en veel fashion voor mom & mini

Meet Lizet Greve, afgestudeerd als orthopedagoog, maar ze besloot om van haar passie haar werk te maken. Vijf jaar geleden begon ze als stylist en werkte ze veel bij RTL en SBS. Omdat ze graag haar eigen tijden wil bepalen nu ze moeder is, heeft ze per begin 2016 besloten om echt voor haarzelf te gaan beginnen. Ze wil heel graag mensen vanbinnen en vanbuiten mooier maken, dus daarom heeft ze afgelopen jaar ook nog een opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd. Vanaf juli 2017 start ze haar eigen praktijk als gewichtsconsulent, gaat haar website online en wil ze zich qua styling meer gaan richten op personal styling en coaching. Recentelijk beviel ze van een prachtig jongetje, genaamd Vic. 

Hoi lieve mensen! Vandaag weer een diary van mij. Wij zijn inmiddels vertrokken uit ons oude fijne huisje en het voelt heel gek. We logeren nu nog tijdelijk in Amsterdam, dus het echte liefdesverdriet moet nog komen, maar dat je even geen echt ‘thuis’ hebt is heel raar en onrustig. Maar goed, dat neemt niet weg dat ik SUPER blij ben dat we ergens kunnen logeren, dat het in een huisje is waar Tom en ik voor het eerst gingen samenwonen (hoe bijzonder;)) en dan ook nog met mijn liefste zusje als onderbuurvrouw!! Waar klaag ik eigenlijk over!?!

Maar toch nog eerst even wat fotootjes uit ons oude buurtje.

Kijk nou wat een lieverdje :-)! Zo zag ik er vroeger ook uit, alleen wat kleiner. Ik vind het verschil tussen jongetjes en meisjes ZO groot!! Hij klimt overal op en is echt een kleine sloper. Zoë kon ik nog weleens ergens lekker neerzetten met een boekje en een speeltje. Deze vriend niet hoor! Heel leuk om dat verschil mee te maken. Tommie vindt dit printje nog steeds niet leuk voor Vic (niet dat ik me daar ook maar iets van aantrek), maar I LOVE IT!! Outfit van H&M Kids en deze veel te schattige schoentjes zijn van Donsje Amsterdam.

Nog even stiekem gebruik maken van de picknick tafel van onze overburen. Lekker in het zonnetje! Ik ben zo benieuwd hoe Zoë de verhuizing beleeft. Ik probeer haar er zo veel mogelijk bij te betrekken, maar ze snapt nog niet alles natuurlijk. Gelukkig zijn kinderen heel flexibel en zolang apie, haar knuffels van Woezel en Pip en alle lievelingsspulletjes meegaan, vindt zij het wel oke. (Tot nu toe dan..)
Zoë’s zonnebril en shirtje zijn van Zara, haar broekje is van Te Koddig en haar sneakers zijn van Nike. Mijn bril en shirt zijn van de Bijenkorf, mijn jeans is van H&M en mijn loafers ( Dikke tip by the way, lopen als pantoffeltjes en NUL blaren) zijn van Manfield X Annic.

Onze voordeur ga ik wel missen;)! Gelukkig ga ik in ons nieuwe huis weer allerlei leuke plekjes creëren. Zoë krijgt steeds meer een eigen mening (en heftig ook;)) over wat ze aan wil. Vaak kan bijna alles wat ik shop met elkaar gecombineerd worden, op mijn blog www.pslg.nl kan je lezen hoe ik dat aanpak. Dus nu mag ze soms zelf setjes maken en dit is één van haar creaties. Trui en broekje zijn van NOP en schoentjes van Nike.

Nog één gezellig plaatje bij onze deur om het af te leren. Dit is ook één van Zoë’s lievelingscombinaties. Het gestreepte shirtje is van Ammehoela via Lola’s Kids. Haar rokje is van Milk Copenhagen (tiptiptip!!), sokjes van H&M Kids en haar schoentjes zijn van Wehkamp. Mijn t-shirt is van The Wild Babes, mijn jasje (mega uitverkocht, sorry!) is van Mango, mijn roze broek is van Envii via de Bijenkorf en mijn sneakers zijn van Fila.

Pakken, ik ben er dol op! Zo fijn dat je in één keer klaar bent en dat je kan bukken wat je wil zonder dat je ergens halfnaakt zit te zijn. Met kleine kinderen vind ik dat een musthave! Dit pak zit super lekker en ik draag hem heel veel! Ik vind dat je wel een beetje moet uitkijken voor het Adriaan-effect (die acrobaat van Bassie), dus ik zou er niet snel een bloesje onder dragen. Vandaar de combi met dit blije shirt en mijn nieuwe Acne sneakers. Daar leef ik ook in tegenwoordig, zo blij mee! Ik snap ook goed dat veel mensen ze heel lelijk vinden, maar ik ben er dol op! Mijn pak en shirt zijn trouwens van WE Fashion.
Het hele spijkerpakje van Zoë is van We Kids en haar schoentjes weer van Nike.

En dit is de situatie nu;). Omdat we logeren op 3 hoog en er nergens plek is voor een kinderwagen, lopen we de hele dag zo rond. Of met de buggy (ik heb nog een hele oude van minstens 15 kilo, maar daar komt snel een andere voor, fiewww) die ik op de eerste verdieping heb gestald. En het kan jullie niet ontgaan zijn dat Vic nou niet echt een petite baby’tje is;). Maar deze periode is wel goed voor mij om even extra te voelen dat het voor mij een goede keuze is om de stad te verlaten. Want als ik weer voor de 83e keer vast zit met de buggy in een tramrails, met klotsende oksels en een zware dreumes plus peuter een schaduw-route probeer te vinden (want Zoë haat de zon) naar één of andere zandbak om er vervolgens achter te komen dat Vic een intense doorlekker heeft en ik vol onder de kak met dreumes, peuter, buggy en boodschappen weer naar 3 hoog moet omdat ik de luiers ben vergeten, vind ik het wel prima om te verhuizen. Of als ik eerst met 2 kinderen plus heel veel tassen op een fiets (wat ik dus eerst allemaal naar beneden heb getild) 87 keer moet af- en opstappen, stukken de berg op moet rennen omdat die fiets zo mega zwaar beladen is en opstappen geen optie is, om eindelijk bij onze auto te komen die nog in onze oude buurt geparkeerd staat omdat parkeren in Oud West nou eenmaal niet te betalen is en een vergunning 3 jaar duurt, vind ik het ook wel oké. En nou snap ik wel dat als je alles op de rit hebt het niet zo dramatisch hoeft te zijn in Amsterdam, maar de situaties die ik net beschreef is wel de situatie van veel Amsterdamse moeders. En ik vind het zo knap dat ze het volhouden. Jaloers ben ik zelfs een klein beetje. Want ik kan het niet. Of laat ik het zo zeggen: ik wil dit niet. Dus ondanks mijn liefdesverdriet kijk ik ook enorm uit naar ons nieuwe huis. Iets meer rust en ruimte en voor mijn gevoel kost alles minder moeite, waardoor ik leukere moeder wordt en meer tijd en energie over ga houden.
En dan nu de belangrijkste info;): Zoë’s jasje en broek zijn van Zara, sweater van WE Kids, schoentjes van Nike. Mijn bril is van Eye Wish Opticiens, jack is van Juffers Fashion, broek (tiptiptip, ook mega geschikt voor als je zwanger bent) is van The Wild Babes en sneakers van Acne. Broekje van Vic is van Zara en zijn schoentjes van Donsje.


Maar naast al het geklaag en gepuf en gesteun, ook genoeg leuke momenten hoor! Lekker een beetje Zoë plagen;). In haar fantasie komen er tosti’s met kaas en ketchup uit alle brievenbussen, haha! Heerlijk kind. Haar jurkje is van C&A en haar sneakers van Nike en volgens mij heb ik deze bij Wehkamp besteld. Ze zijn top! Heerlijk licht ook. Mijn bril is van Eye Wish, mijn top is ook van C&A, rok is van Milk Copenhagen en mijn sneakers weer van Acne. (Sorry, ik heb ze echt bijna elke dag aan). Ik ben trouwens naar de kapper geweest!! Mega stuk eraf. Wel lekker een keer, er was niet heel veel meer van over na 2 kids;). Dus dit was precies wat ik nodig had.

Ik logeer ook af en toe een paar dagen bij mijn ouders om even alles te ontvluchten. En Zoë is zo blij bij haar opa’s en oma’s! Maar even: hoe cute zijn deze roze twinning jassen!!?!! Niet normaal toch? Ze zijn van Miss Guilty en ze hebben heel veel leuke twinning items. Zoë draagt er een sweater van Zara onder, broekje van H&M Kids en schoentjes van Nike. Ik draag weer mijn uitverkochte colbert van Mango met een lila shirt van Fila eronder, op een jeans van Zara en again mijn Acne sneakers. Ik ben dus ook intense fan van mijn nieuwe zonnebril van Eye Wish zoals jullie kunnen merken. Deze draag ik ook bijna elke dag.

En nog iets heerlijks om de verhuisellende te ontvluchten: we mochten een weekendje naar Duinrell. En eerlijk is eerlijk, ik hield helemaal niet zo van die parken, maar nu we kinderen hebben kom ik er niet echt onderuit natuurlijk. En na dit weekend ben ik echt van mening veranderd, want ik heb het oprecht heel leuk gehad. De kinderen waren ZO blij, dat is echt het allerfijnste om te zien. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Je hebt gewoon een heerlijke dagbesteding en die duingalows zijn dus echt dikke prima. Mijn moeder en zusje kwamen ook nog een nachtje, dus we waren met 4 volwassenen en 2 kids. Moet je nagaan hoe ruim die huisjes zijn!
Een knappe foto met z’n vieren maken is bijna niet te doen, maar toch vind ik het een gezellig plaatje;).

Als je naar Zoë kijkt op deze foto zie je goed hoe blij ze is. Dus ook bijna niet op de foto te krijgen door haar enthousiasme, zo leuk om te zien! Helaas ben ik niet zo onvermoeibaar;), maar wel heel gelukkig, haha! Zoë’s shirtje is van Zara, rokje van Vingino, sokjes van MP Denmark en sneakers van Nike. Mijn bril is van Eye Wish, oorbellen van Yvi and Liv, shirt is van Donna Lissa By Kim, broek van The Wild Babes en schoenen van Acne. Mijn hele outfit is pregnant proof by the way!

Dit was het weer voor deze keer! Wil je zien wat ik verder allemaal uitspook of onze outfits nog beter bekijken? Dat kan op Instagram en You Tube.

Liefs en tot de volgende keer!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *