Logo

Pregnancy

Pregnancy Tip: Plan een pretecho in

Een van de eerste dingen die je regelt als je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt, is het maken van een afspraak bij de verloskundige. De meeste vrouwen ontdekken na 4 weken zwangerschap dat er een kleintje aankomt en dan is het nog een week of 6 wachten tot de allereerste echo. Deze weken zullen voorbij kruipen, want je wilt niets liever dan weten of er een gezond baby’tje in je buik groeit. Een mega spannende periode en na de eerste echo wil je het liefste elke dag even in je buik kijken. Helaas krijg je bij een zwangerschap zonder compilaties in Nederland maar 2 of 3 echo’s bij de verloskundigen. Deze echo’s zijn ook nog eens behoorlijk serieus, wat logisch is natuurlijk, want er moet veel gecheckt worden.

Hoe leuk is het dan om een pretecho te plannen?! Een niet medische echo waarbij een echoscopiste in de buik kijkt om jullie alles te vertellen over wat er allemaal in de buik gebeurt. Ook kunnen jullie al voordat de 20 weken echo plaatsvindt ontdekken of je een jongetje of meisje in je buik hebt met een geslachtsbepalingsecho.

Femme Amsterdam

Een te gekke plek om een pretecho te laten maken is Femme Amsterdam. Hier kan je ook als je niet bij hen onder behandeling bent een pretecho laten maken. Eén van de echoscopisten zal jullie kindje zo mooi mogelijk in beeld brengen en uitleg geven over de ontwikkeling. Ook zullen zij de structuren van je kindje beoordelen en de groei meten.

Gedurende de hele zwangerschap kunnen zij je kindje in 2D (zwart-wit) zien. In 2D krijg je mooie beelden van het profiel van je kindje en kunnen de lichaamscontouren en orgaanstructuren beoordeeld worden. Bij elke pretecho zullen zij ook proberen je kindje mooi in beeld te brengen met de 3D techniek. Vanaf week 24 weken krijg je met deze methode de mooiste beelden van het gezicht van jullie kind. Ook maken zij gebruik van de 4D techniek, wat real time bewegende beelden zijn.

Een super bijzondere ervaring bij één van de beste en leukste verloskundigenpraktijken van Nederland.

Check voor meer info: www.femme-amsterdam.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *