Logo

Testpanel

Review Stokke® Xplory® X by Danielle Vrinten

Danielle woont samen met haar partner Martin, 3 kids Jolie, Philou, Jack en labradoodle Jones in het prachtige Oisterwijk. Danielle is een stay at home mom en op Instagram deelt ze de mooiste kiekjes van haar leven in het mooie Brabant. Samen met kleine Jack ging zij op pad met de Stokke® Xplory® X .

Hier is hij dan, de Xplory®. Wat is jouw eerste indruk van het design?

Het design van Xplory® X  kun je niet omheen en herken je ook al van ver. Dit vind ik dan ook zo gaaf aan deze wagen, want hij is zo anders dan alle andere wagens. En je valt er dan ook wel echt mee op. Tijdens ons proefritje zag ik mensen vaak even kijken.

Golden Jellow – Royal Blue – Ruby Red – Modern Grey – Rich Black. Welke kleur past het beste bij jouw persoonlijke stijl?

Wij hadden nu de golden Jellow, een best uitgesproken fashion. Ik denk wel dat wij zelf voor de Modern Grey zouden gaan.

Tijd voor een proefrit. Was het eenvoudig om jouw kindje in de wagen te zetten?

Ik vind het geweldig hoe lekker hoog de wagen is. Je hoeft je rug niet te breken om je kindje er fijn in te zitten. Jack vond het allemaal prima. Bij een lagere wagen kan het nog wel eens een strijd zijn om hem erin te zetten.

Wat vind je van de pasvorm van het kuipstoeltje? Heb je het idee dat jouw kindje comfortabel en ergonomisch zit?

De pasvorm van het stoeltje is perfect. Jack zat er heel relaxt, maar wel met een mooi recht rugje in. En toen hij fijn in sliep viel, heb ik de stoel rustig in een lighouding kunnen plaatsen zonder daar al teveel werk voor te moeten doen.

Wat vind je van de hoogte van het stoeltje van de kinderwagen? Kunnen jullie goed contact maken met elkaar?

Het contant tussen jou en het kindje is echt fantastisch met deze wagen en we hadden dus ook de grootste lol onder het wandelen. Dit vond ik dan misschien ook wel het grootste pluspunt aan deze kinderwagen.

Is de hoogte van de duwstang eenvoudig te verstellen naar de juist hoogte voor jou en jouw man?

De hoogte van de duwstang is lekker hoog wat super fijn is. Ik ben zelf 1.72 en Martin 1.88 en we konden er allebei perfect achterlopen zonder als een kromme harry bij te lopen hahah.

Stoepjes, scherpe bochten en onvoorziene obstakels. Hoe manoeuvreert de kinderwagen zich door de straten?

Wij wonen hier in het buitengebied met veel bossen en ik moet zeggen dat ik niet had verwacht dat de wagen er zo goed doorheen zou komen. Hij bleef stabiel en ging goed over de smalle bospaden heen.

Is de kinderwagen makkelijk in en uit te klappen?

De kinderwagen in en uit klappen vond ik nog wel een dingetje. Ik was natuurlijk ook weer te eigenwijs om de gebruiksaanwijzing erbij te pakken. Toen ik het een paar keer had gedaan ging het goed hahaha.

Past de kinderwagen in jouw auto? Welke auto heb je? Moest je hiervoor onderdelen loskoppelen?

De kinderwagen ging goed in de auto, maar wij hebben een Range Rover sport en ik zou niet weten hoe met een evt vakantie de andere spullen nog mee kunnen. Dat zou dan wel even passen en meten zijn.

Past de Xplory® X in jouw lifestyle? Zo ja, waarom?

Deze wagen zou ik zo kunnen aanschaffen na de test. Ik heb een kleine kinderwagen verslaving en heb dus ook al veel kinderwagens in mijn leven gehad. Ik vond de wagen dan ook heel fijn omdat hij hoog is, fijn rijd en je kindje er mooi stevig in zit. En het design is ook heel gaaf en bijzonder.

Welk cijfer geef jij de Stokke® Xplory® X ?

De wagen krijg van mij een 8 het enige min puntje vond ik dat hij nogal groot is in je kofferbak.

Meer info: Stokke.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *