Logo

Testpanel

Review Stokke® Xplory® X by Saarbliss

Saar is een bekend gezicht op Instagram en heeft waarschijnlijk geen introductie nodig, maar mocht je deze prachtige mom nog niet kennen (go follow her): Saar is mama van 2 prachtige meiden; Doortje (2jaar) en Kee (10maanden). Het moederschap is voor Saar het aller mooiste wat er is. Ze geniet van elk moment en vindt dan ook dat er meer aandacht mag komen voor positief ouderschap en de voordelen hiervan. In 2017 is Saar voor mezelf begonnen en werkt zij als fulltime content creator voor Saarbliss. Daarnaast is zij in 2021 haar webshop Studio Jules begonnen. Een heerlijke combinatie van mama en onderneemster zijn.

Samen met haar dochtertje Kee testte Saar of de nieuwe Stokke® Xplory® X in haar mommy lifestyle past. Ze keek onder andere naar het design, de wendbaarheid van de wagen en of haar dochtertje dichtbij haar zit in de wagen, iets wat voor Saar heel belangrijk is.

Hier is hij dan, de Xplory® X. Wat is jouw eerste indruk van het design?

Het design is prachtig. Dat ben ik gewend van Stokke! Een echte city stroller van deze tijd als je het mij vraagt.

Golden Jellow – Royal Blue – Ruby Red – Modern Grey – Rich Black. Welke kleur past het beste bij jouw persoonlijke stijl?

Rich black! Heerlijk alles zwart. Lekker strak en tijdloos.

Tijd voor een proefrit. Was het eenvoudig om jouw kindje in de wagen te zetten?

Het was makkelijk om Kee in de wagen te zetten. Ze zat meteen goed en stevig in het zitje. De gordel was ook erg gemakkelijk om te krijgen.

Wat vind je van de pasvorm van het kuipstoeltje en het wiegje? Heb je het idee dat jouw kindje comfortabel en ergonomisch zit/ligt?

Kee zat zeker comfortabel en relaxed in het zitje. Een fijne pasvorm en ook zeker ergonomisch ;).

Wat vind je van de hoogte van het stoeltje  en het wiegje van de kinderwagen? Kunnen jullie goed contact maken met elkaar?

Wat ik fijn vind aan deze wagen is dat ie lekker hoog zit. Zo heb je makkelijk en fijn contact met je baby/kindje. Erg gezellig en zelfs elkaars handje vasthouden ging goed!

De Xplory® X brengt ouder en kind dichter bij elkaar. Ervaar jij dit persoonlijk ook zo tijdens een wandeling?

Zeker! Zoals ik hierboven al zei, Kee pakte zelfs mijn handje vast tijdens het wandelen. Ze kon ook goed uit de wagen kijken om alles om haar heen te kunnen zien en bewonderen.

Is de hoogte van de duwstang eenvoudig te verstellen naar de juist hoogte voor jou en jouw man?

Yes en dit is echt belangrijk voor ons. Ik ben erg klein en Nick best wel lang, dus voor ons een must dat dit goed te verstellen is.

Stoepjes, scherpe bochten en onvoorziene obstakels. Hoe manoeuvreert de kinderwagen zich door de straten?

De wagen loopt heerlijk licht en ieder bochtje was zelfs met 1 hand te maken. De stoepjes konden we goed op en af zonder dat Kee ontzettend heen en weer ging.

Is de kinderwagen makkelijk in en uit te klappen?

Dit verraste me! Ik ben nou eenmaal niet erg handig en hier loop ik dus vaak tegenaan bij kinderwagens.. Toen ik deze wagen zelf in en uit probeerde te klappen, ging dat ontzettend makkelijk en ik had er weinig kracht voor nodig.

Past de kinderwagen in jouw auto? Welke auto heb je? Moest je hiervoor onderdelen loskoppelen?

Yes de kinderwagen past in onze auto, maar wij hebben dan ook wel een erg grote auto haha 😉 We hebben een Audi Etron Sportback.

Ben jij bekend met de oude Xplory®? Zo ja, welke verschillen zijn jou opgevallen?

Nee hier was ik nog niet mee bekend, dus ik zou de verschillen niet zien. Wel kan ik zeggen dat ik de nieuwe variant geweldig vind!

Past de Xplory® X in jouw lifestyle? Zo ja, waarom?

Ik vind het design prachtig en vooral in de drukke straten van Amsterdam erg handig en een fijne wagen in gebruik.

Welk cijfer geef jij de Stokke® Xplory® X ?

Altijd ruimte voor verbetering natuurlijk maar nu al een dikke 9!

Meer info: Stokke.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *