Logo

Celeb

Sanne Vogel open over tweelingzwangerschap

Elke mom (to-be) kent de standaard vragen wel: Hoe ver ben je? Hoe voel je je? Weet je zeker dat het er niet twee zijn? Sanne Vogel heeft een dagtaak aan alle vragen en wijdde hier een grappige post op Instagram aan. De actrice is namelijk in verwachten van een tweeling en voelt zich een lopende attractie. Bij een foto van haar prachtige baby bump schreef zij:

‘Pas op dat je vliezen niet breken’
‘O je bent bijna aan de beurt zie ik’
‘Hoeveel weken ben je’
‘Nou.. Bijna zeker heh!!!’
‘Je staat op knappen’

Lopen gaat niet zo vlot en niet zover, mijn looproute past precies binnen het territorium van mijn kat Meneertje, wat hij geloof ik erg gezellig vindt. Tijdens zo een wandelingetje krijg ik veel naar me toegeroepen door voorbijgangers die ik niet ken en allemaal dezelfde vragen stellen, soms in de vorm van een mededeling… en daar ga ik weer: ‘Nee, ik moet nog een tijdje hoor’ ‘Het is een tweeling’

‘Een jongen en een meisje’
‘Ja hahha, in 1 keer klaar ja, ja ja….’
‘28 weken en 1 dag’ ‘Tja… ik ben een beetje klein voor een tweeling dus ze kunnen alleen naar voor’
‘1 meter 65 en ik heb een korte rug… en o ja ik heb veel vruchtwater, had mijn moeder ook.’
‘Geen zwangerschapssuiker nee, is getest ja’ ‘Ze groeien goed ja’
‘Ja zit in de familie ja. Maar dat wist ik niet’
‘Misschien met kerst maar 50 procent kans dat ze eerder komen, geen pijl op te trekken eigenlijk. ‘

#dagtaak #conversaties #lopendeattractie #skippybal #territorium #blijvenlachen #tweeling #preggo #buik #daargaanweweer #wellievemensenhoor

Hang in there Sanne, je ziet er prachtig uit!

View this post on Instagram

‘Pas op dat je vliezen niet breken’ ‘O je bent bijna aan de beurt zie ik’ ‘Hoeveel weken ben je’ ‘Nou.. Bijna zeker heh!!!’ ‘Je staat op knappen’ Lopen gaat niet zo vlot en niet zover, mijn looproute past precies binnen het territorium van mijn kat Meneertje, wat hij geloof ik erg gezellig vindt. Tijdens zo een wandelingetje krijg ik veel naar me toegeroepen door voorbijgangers die ik niet ken en allemaal dezelfde vragen stellen, soms in de vorm van een mededeling… en daar ga ik weer: ‘Nee, ik moet nog een tijdje hoor’ ‘Het is een tweeling’ ‘Een jongen en een meisje’ ‘Ja hahha, in 1 keer klaar ja, ja ja….’ ‘28 weken en 1 dag’ ‘Tja… ik ben een beetje klein voor een tweeling dus ze kunnen alleen naar voor’ ‘1 meter 65 en ik heb een korte rug… en o ja ik heb veel vruchtwater, had mijn moeder ook.’ ‘Geen zwangerschaps suiker nee, is getest ja’ ‘Ze groeien goed ja’ ‘Ja zit in de familie ja. Maar dat wist ik niet’ ‘Misschien met kerst maar 50 procent kans dat ze eerder komen, geen pijl op te trekken eigenlijk. ‘ #dagtaak #conversaties #lopendeattractie #skippybal #territorium #blijvenlachen #tweeling #preggo #buik #daargaanweweer #wellievemensenhoor

A post shared by Sanne Vogel (@sannevogel) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *