Logo

Baby & Kids

Slow down, snuggle up – met de BabyBjörn Draagzak MINI

Met een pasgeboren baby draait alles om leven in het moment  Je volgt niet langer het tempo wat de buitenwereld je voorschrijft, maar laat je baby aankomen in zijn nieuw wereld. Neem de tijd en de rust om je baby te leren kennen; om die bijzondere vertrouwensband tussen moeder en kind te laten groeien.

 

In de Scandinavische landen is het een traditie dat moeders langer de tijd nemen om een pasgeboren kind in de familie op te nemen; om het kindje te laten groeien in zijn nieuwe wereld. Het zal je dan ook niet verwonderen dat de medewerkers bij het Zweedse familiebedrijf BabyBjörn erg gevoelig zijn voor deze bijzondere eerste maanden tussen moeder en kind. Zij wilden een eenvoudige draagzak ontwerpen, die het voor moeder en baby nog gemakkelijker maakt dicht bij elkaar te zijn.

De eerste maanden

De BabyBjörn Draagzak MINI is speciaal ontwikkeld voor deze eerste bijzondere maanden. Het eenvoudige design is ontworpen om aan de behoeften van een pasgeboren baby te voldoen.

  • De draagzak is gemakkelijk om te doen, zelfs middenin de nacht. De hele voorkant van de draagzak gaat open zodat je jouw slapende baby gemakkelijk uit de draagzak in het bedje kan leggen.
  • De nieuwe luxe materialen voelen zacht aan op de gevoelige huid van je baby. De gebruikte materialen zijn exclusief voor BabyBjörn ontworpen en gecertificeerd voor gebruik in overeenstemming met Oeko-Tex Standaard 100, categorie 1. Dit garandeert dat ze geen gevaarlijke of allergene stoffen bevatten.
  • Je kan voelen dat je baby in een natuurlijke positie wordt gedragen, met zijn rug in een lichte C-kromming.
  • Er zit geen stof tussen de baby en je borst, dus hij is ook ideaal voor huid-op-huid-contact.

Ergonomische houding:

Bij het gebruik van een draagzak of doek is het belangrijk dat de baby perfect en op de juiste manier ondersteund wordt. De BabyBjörn MINI ondersteund het ruggetje, de heupen en de benen van jouw baby goed waardoor jouw baby in een ergonomische houding zit. Dankzij de super zachte stof kun je de positie van jouw baby goed voelen en controleren of hij of zij in de natuurlijke C curve zit.

Waarom al een draagzak in die eerste weken en maanden?

Een band vormen met je pasgeboren baby draait niet alleen om een goed gevoel op het moment zelf, maar heeft ook op de lange termijn grote voordelen. Met fysieke nabijheid creëer je een emotionele band die essentieel is voor de ontwikkeling van je baby. Je helpt je baby hiermee zelfs later in het leven mensen te vertrouwen en zelfverzekerder te zijn.

Voordelen van het gebruik van een draagzak zijn:

  • Baby’s die vaak gedragen worden, huilen minder, eten beter en slapen beter. Als ze dicht bij je zijn, weten ze dat ze veilig zijn en dat je hen kan geven wat ze nodig hebben.
  • Rechtop dragen is fysiek goed voor baby’s. Het helpt bij koliek, is goed voor de spijsvertering en helpt om fysieke afwijkingen zoals een afgeplat hoofdje te voorkomen.
  • Het dragen van je baby bevordert de emotionele band en kan helpen om een postnatale depressie te voorkomen.

De BABYBJÖRN Draagzak Mini is verkrijgbaar in:

Zachte, flexibele 3D Jersey (€94,90): Lichtgrijs, Donkergrijs

Ademende, coole 3D Mesh (€99,90): Grijs, Antraciet

Hoogwaardige BCI-katoensatijn (€89,90): Oudroze, Vintage indigo, Zwart

https://www.babybjorn.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *