Logo

Baby & Kids

Stokke introduceert twee tafelcollecties: Munch en EzPz

Zelfstandig eten is een van de belangrijkste dingen die je kindje als eerste leert. Maar met een motoriek die nog volop in ontwikkeling is, kan dit in het begin nog lastig zijn. Om kindjes – en ouders – een handje te helpen, introduceert Stokke™ maar liefst twee tafelcollecties: Munch en EzPz™. De Munch collectie bestaat uit ergonomisch servies en bestek waardoor je kleintje deze makkelijk kan vasthouden. De EzPz is een placemat, kom en bekerhouder in één die perfect past op de trays van de Tripp Trapp en de Steps. Zo wordt (samen) eten een feestje!

Een snackje onderweg of avondeten aan tafel, de Stokke Munch collectie heeft alles wat je kleintje nodig heeft om lekker te kunnen eten. Het servies en het bestek zijn ergonomisch, waardoor ze makkelijk vastgehouden en gebruikt kunnen worden en stimuleert de kleintjes om zelf te eten.

De collectie bestaat uit een zacht, comfortabel slabbetje, een ergonomische lepel en vork, een stapelbaar bordje en zelfs een beker en kommetje met respectievelijk een siliconen anti-lek dop en deksel. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig en voedselveilig siliconen. Hierdoor is het servies sterk en duurzaam waardoor het niet breekt. Alle producten zijn geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

De items uit de Munch collectie zijn zowel los als als set te bestellen. De gehele diner set kost € 60,- en losse items zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-.

Hoewel de tijd die we met het gezin aan tafel doorbrengen voornamelijk gaat om die fijne familiemomentjes, kan het nog wel eens een kliederboel worden. Zeker als je tafelt met kinderen die net zelfstandig beginnen te eten. Omvallende bordjes zijn onvermijdelijk. Stokke is daarom gaan samenwerken met het erkende bedrijf EzPz™. Samen hebben zij de EzPz Placemat by Stokke ontwikkeld: een placemat, bordje en bekerhouder (waar de Munch beker perfect in past) in één die speciaal is ontworpen zodat hij precies op de trays van de Tripp Trapp en Steps past. Hierdoor blijft hij goed zitten en verschuift hij niet. De placemats zijn naast de trays natuurlijk ook op elke tafel te gebruiken. Dus zeg maar ‘dag’ tegen omvallende bordjes!

De EzPz Placemat by Stokke is gemaakt van hoogwaardig en voedsel-veilig siliconen. Hierdoor is het sterk en duurzaam waardoor het niet breekt. Ook is het geschikt voor de vaatwasser en magnetron. De placemat is verkrijgbaar in Grey en Pink.

De EzPz placemat kost € 29,-.

Voor meer info www.stokke.nl

Sponsored content.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *