Logo

Baby & Kids

Stokke® Xplory® X wint ‘Best of the Best award’

De afgelopen maanden hebben 10 moms de nieuwe Stokke® Xplory® X getest. De reviews van het testpanel vind je hier terug en let op, want de komende week komen er nog een aantal aan.

Allereerst willen we even zeggen dat de reviews compleet gebaseerd zijn op de ervaringen van het testpanel en op geen enkele manier zijn gemanipuleerd. Stuk voor stuk ontvingen zij de kinderwagen voor een testperiode met een aantal vragen welke zij hebben ingevuld zonder enige sturing van ons. Een eerlijke test, dat is wat wij wilden!

We mogen inmiddels wel stellen dat de Stokke® Xplory® X helemaal is goedgekeurd door zowel de moms als de kids. de opvallendste punten die uit de test kwamen, waren het design en de hoogte van het stoeltje van de wieg. Doordat deze hoger gezet kunnen worden dan andere kinderwagens is het maken van een connectie met het kindje veel makkelijker en vooral leuker. Hier waren alle moms het unaniem over eens en dit is dat ook gelijk een van de redenen waarom Stokke® de ‘Best of the Best’ red dot award in de wacht heeft gesleept, een award voor baanbrekend design en de hoogste prijs welke in deze competitie wordt uitgereikt.

Over Red Dot Design Award

De Red Dot Award is een internationale prijs voor design die jaarlijks wordt uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Essen. Jaarlijks ontvangen zij ruim 10.000 inzendingen uit 60 verschillende landen. De internationale jury bestaat uit ervaren experts uit verschillende disciplines om de beste ontwerpen van het jaar te selecteren. Het jureren duurt meerdere dagen en is gebaseerd op twee essentiële criteria: Ontwerpkwaliteit & mate van innovatie. De juryleden testen alle inzendingen om niet alleen de esthetiek, maar ook de gekozen materialen, het vakmanschap, de oppervlaktestructuur, ergonomie en functionaliteit te beoordelen.

Meer lezen over de Stokke® Xplory® X? Lees dan hier de uitgebreide info en vergeet natuurlijk niet de reviews van het testpanel te lezen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *