Logo

Lifestyle

Straal jij dit jaar samen met je mini-me in de Cortina campagne?

Als moeder in Nederland is een goede  mommy bike eigenlijk een  must-have. Ook Janine ging vorig jaar voor een nieuwe fiets en kan het zich niet meer voorstellen om zonder haar Cortina door de stad te gaan. Het is makkelijk, je bent overal snel en daarnaast ook gewoon heerlijk om er met de kids (en hond) op uit te gaan.

Het populaire Nederlandse fietsenmerk Cortina heef een hele leuke actie georganiseerd waarbij jij samen met jouw mini-me misschien kunt shinen in een nieuwe Cortina campagne.

Cortina organiseert alweer voor de zesde keer de Cortina Modellenwedstrijd waarvoor jongens en meiden in de leeftijd van 16 t/m 35 zich kunnen aanmelden evenals specifieke duo´s, groepen en families. Janine verzorgt hierbij de categorie ´Moeder & Kind´ en via Instagram heeft zij een oproep gedaan in haar zoektocht naar fashionable moeders en hun mini-me´s. Om mee te doen in deze categorie is het belangrijk dat je kindje in een zitje past (hij of zij is dus tussen 1 en max 4 jaar oud). Uiteraard mag je ook meedoen met meerdere kids. The more the merrier!

Om kans te maken op een plekje in deze geweldige campagne deel je jouw leukste foto met je kindje (of kindjes) op Instagram met de #cortinabikestories Daarnaast moet je je aanmelden via www.cortinafietsen.nl/modelcontest en je blijft op de hoogte rondom de campagne via https://www.instagram.com/cortinabikes/

Cortina is ook opzoek naar solo-modellen dus zonder kindje kun je eveneens meedoen. De leukste fotootjes gaan we aan het einde van de campagne ook plaatsen op ons platform.

Aanmelden kan t/m 23 maart. Tussen 29 maart en 6 april zal de online stemronde plaats vinden en op 9 april worden de finalisten aangekondigd. De uiteindelijke finale staat gepland voor 17 april. Succes allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *