Logo

Baby & Kids

Stroller News: Deze lente lanceert Stokke® de nieuwe Xplory®

De Stokke® Xplory® kinderwagen is al jaren de favoriete kinderwagen van vele moms over de hele wereld. De Scandinavische kinderwagen is namelijk een echte must-have voor stylish moms die naast een fijne en comfortabele kinderwagen ook houden van een stukje design. De Xplory® kinderwagen is namelijk met geen enkele andere kinderwagen te vergelijken. De mooie ronde vormen, de unieke duwstang en de prachtige kleuren, deze kinderwagen is een pareltje voor fashion moms.

Coming this spring: De Stokke® Xplory®  X

En vandaag mogen wij heel goed nieuws brengen, want de Xplory® heeft een waanzinnige update gekregen en deze lente lanceert Stokke® Xplory® X. De vertrouwde Xplory®, maar met vele verbeteringen en een nog stijlvoller design.

Prêt à Pregnant test panel

Verder mogen we nog niet heel veel vertellen, maar we kunnen je beloven dat er iets heel moois aankomt. En stay tuned want het Prêt à Pregnant test panel gaat de gloednieuwe kinderwagen binnenkort van top tot teen testen. 10 moms zullen de kinderwagen op veel verschillende punten testen en hun ongezouten mening geven.

www.stokke.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *