Logo

Baby & Kids

The Diaperbag of… Kelly Janssen

Als (new) mom is er enorm veel waar je aan moet denken als je de deur uitgaat met jouw baby. Natuurlijk mogen luiers niet ontbreken, maar daarnaast is er nog een enorme lijst aan baby essentials die je on the road nodig zult hebben. In The Diaperbag off geven onze favoriete moms een kijkje in hun luiertas.

Als Kelly Janssen van The House of Kelly met haar 2 dochters Isabella-Beau en Olivia-Fay op pad gaat neemt ze al haar essentials mee in de Neverfull Epi bag van Louis Vuitton. Geen luiertas, maar wel een grote tas waar alles inpast. Kelly neemt altijd het zekere voor het onzekere en zou het liefst een weekendtas meenemen om zoveel mogelijk mee te kunnen nemen. Het liefst heeft zij alles bij de hand, want misgrijpen is met twee kids iets waar je niet op zit te wachten. Kijk je mee wat Kelly in haar designer ‘diaperbag’ heeft zitten?

  1. H&M zomerhoedje: Als de meisjes in de zon aan het spelen zijn, is een hoedje een must. 
  2. Mami BB speenkoord: Een speen die kwijt raakt dat wil je zeker niet, dus aan een koord en het koord vast aan de kleding. 
  3. Louis Vuitton pouch: Voor mama uiteraard voor een telefoonoplader, want een lege telefoon kan natuurlijk niet. Normaal word ik daar al niet blij van, maar met twee kindjes buiten de deur al helemaal niet. Geld want stel als ik geen portemonnee bij de hand heb, dan is een briefje van 20 in de tas altijd handig.  
  4. Doudou rammelaar: Isabella vindt het heerlijk om wat te spelen in haar handen te hebben. Olivia-Fay vindt het tegenwoordig leuk om alle bonnetjes bij de kassa te krijgen. Soms kan iets simpels zo leuk zijn.  
  5. Ralph Lauren deken: Mocht het wat frisser worden of als ze lekker liggen te slapen, of om op te zitten tijdens het picknicken.;) 
  6. Hermes spuugdoekje: Als ze spugen mag het best met een chic doekje worden afgeveegd. 
  7. Hema broodtrommel: Voor de lekkere snacks voor onderweg. Broodjes of verse aardbeitjes. 
  8. Dr. Leenarts zonnebrand: De beste bescherming voor de huid van je kleintje.
  9. Elodie Details slabber: m’n meisjes worden net een Victoria Secret angel met deze slabber. Daarnaast is deze heel makkelijk schoon te maken en kan hij daarna weer zo weer hup in de tas.  
  10. Havianas slippers: Niemand wordt blij van zand in de schoenen, maar Olivia wordt ook niet zo blij om met blote voeten in de zandbak te spelen, dus de slippers gaan ook mee. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *