Logo

Vlogs

THE MOM VLOG BY JANINE – WEEKVLOG 85

Dit is hem dan de aller eerste vlog van 2019! Door de drukte is het er even bij ingeschoten en heb ik een extra lange episode met een compilatie van de afgelopen maand. Zo ging ik met mijn vriendinnen naar het AFC vrouwendiner. Kreeg ik mijn beugel bij Rademakers Kinsbergen. Ging ik naar Knap voor mijn LPG en Dermafiller treatment. Proosten we op de 25e verjaardag van Talkies en gingen de voetjes van de vloer om de nieuwe YSL Black Opium Intense te vieren. Had ik mijn ultieme Carrie moment op de set van de Paul Warmer shoot. Met Aberdeen ging ik naar Ahoy voor de Vrienden van Amstel. En bij Skins Cosmetics kreeg ik een preview van de nieuwe lanceringen. Al met al een hele gezellige drukke episode van The Mom Vlog.

Kijk je mee?

XX Janine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *