Logo

Beauty

Tried & Tested: Oslo Skin Lab, het schoonheidsgeheim uit Scandinavië

Een half jaar geleden ben ik benaderd door Oslo Skin Lab met de vraag of ik The Solution™ Anti-wrinkle collagen wilde gaan testen. Ik ben er toen helemaal ingedoken voor ik ja zei, want ik was in eerste instantie best een beetje sceptisch. Ja ik ben inmiddels 35 jaar en ja mijn huid is niet meer wat het is geweest, maar zal dit het wondermiddel zijn wat het belooft?

Eerst wat meer over Oslo Skin Lab

Oslo Skin Lab is een merk uit Noorwegen dat holistische beautyproducten ontwikkelt. Hiervoor gebruiken zij alleen maar ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is.

The Solution™ een collageen supplement, dat bij regelmatig gebruik de tekenen van veroudering vermindert en zorgt dat de elastischiteit van de huid behouden blijft. Ook zijn er uit onderzoeken positieve resultaten gekomen op het gebied van cellulite.

De aanmaak van ons eigen collageen begint af te nemen tussen je 25e en 30e. Het is op deze leeftijd dan ook een goed idee om te beginnen met The Solution™ om rimpels en een slappere huid voor te zijn. Ben je al wat ouder zoals ik en zijn de eerste tekenen van veroudering van de huid al zichtbaar, dan kan een collageen supplement de al zichtbare tekenen verminderen en voorkomt het erger.

The Solution is een natuurproduct, zonder toevoegingen van overbodige stoffen zoals vulmiddel of smaakstoffen. Het supplement bevat collageen dat afkomstig is van rund. Het collageen dat gebruikt wordt is gehydrolyseerd waardoor het bioactief is. Hierdoor kan het door je lichaam worden opgenomen en zet het daadwerkelijk processen in je lichaam in werking waardoor je eigen collageen productie toeneemt.

Omdat het poeder geen toegevoegde geur- of smaakstoffen heeft, kun je het aan elke vloeistof toevoegen of bijvoorbeeld door je smoothie, havermout of salade roeren. En omdat het in handige sachets verpakt zit, is het heel makkelijk in gebruik, ook als je bijvoorbeeld voor je werk veel onderweg bent.

Put it to the test

Je kan je voorstellen dat ik van deze informatie best wel enthousiast werd, maar een zakje met poeder? Kan dat echt wonderen verrichten? Al snel leerde ik dat collageen nauwelijks door de huid wordt opgenomen (crèmes met collageen werken dus niet tot nauwelijks) en alleen werkt als je het oraal inneemt doormiddel van een supplement. Oké mijn vertrouwen werd al snel groter en toen ik hoorde dat ik een huidanalyse zou krijgen van een onafhankelijke huidkliniek voor ik van start zou gaan en uiteraard op een later moment om de resultaten te bekijken, heb ik besloten ervoor te gaan.

5 maanden geleden ging ik toch wel een beetje met lood in mijn schoenen naar mijn afspraak voor de huidanalyse. Ik merk dat ik op mijn 35ste niet meer de huid heb die ik vroeger had. Kleine lijntjes worden zichtbaar en mijn huid is voelbaar slapper. Dit kwam dan ook uit de analyse en ik moest wel even slikken van de resultaten.

Na de analyse nam ik 5 maanden lang elke dag netjes een sachet. Ik deed het smaakloze poeder door mijn thee of koffie. Hier proef je echt helemaal niks van. In het begin moest ik mezelf er wel even toe zetten omdat het niet in mijn systeem zat, maar al snel hoorde het bij mijn dagelijkse routine.

De resultaten van Oslo Skin Lab, The Solution

Na 5 maanden mocht ik me weer melden bij de huidkliniek. Dit keer vol goede moed, want ik voelde zelf al echt duidelijk verschil. Mijn huid voelt strakker, de lijntjes lijken minder en ik heb een mooie glow. Kom maar op dus met die analyse. En wauw de resultaten logen er niet om. Mijn rimpels zijn 28% minder diep waren en dat de textuur van mijn huid is 27% verbeterd. Ongelofelijk toch?! Toen ik de twee analyses naast elkaar hield was ik helemaal om en durf ik hardop te zeggen dat het werkt. Er is even wat geduld voor nodig en langdurig gebruik is echt een must, maar na (in mijn geval) 5 maanden heeft het echt een hoop gedaan. Het verschilt per persoon wanneer de eerste resultaten zichtbaar zijn. In de veel gevallen zijn de resultaten na 8 weken al verbluffend.

The Solution Abonnement

The Solution is exclusief verkrijgbaar via www.osloskinlab.nl. Een losse verpakking met 28 doses van 2.5 gram, genoeg voor 4 weken, kost €56,90 exclusief verzendkosten. Je kunt ook member worden van Oslo Skin Lab. Als member krijg je altijd 30% korting en is de verzending bovendien gratis. Je krijgt iedere 4 weken een nieuwe verpakking toegestuurd, die gewoon door je brievenbus past. Je hoeft er dus niet eens voor thuis te blijven. Je zit nergens aan vast, je kunt je membership op ieder moment stoppen of pauzeren. Als lid van Oslo Skin Lab betaal je €39,80 per 4 weken.

Klik HIER om je eerste verpakking (genoeg voor 4 weken) van je membership met  korting te bestellen. Je betaalt dan de eerste keer slechts €22,80 en daarna €39.80 inclusief verzendkosten. Vul de ‘kortingscode: Janine’ in en je eerste verpakking ligt binnenkort in de brievenbus.

Instagram TV review:

Wil jij de uitgebreide review zien? Bekijk dan snel de video op Instagram TV. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.