Logo

Lifestyle

Vaderdag gift tip: BMW Safety Experience

Het is alweer bijna tijd voor één van de leukste dagen van het jaar: Vaderdag! Heb jij al het ultieme cadeau voor The Dad gevonden? Wij hebben een wel heel coole tip waar hij sowieso enorm blij mee zal zijn… Namelijk de BMW Safety Experience, een halve dag vol actie en avontuur in Zandvoort.

Tijdens de te gekke training mag jouw man 1 extra familielid gratis meenemen en samen in één van de nieuwste BMW’s stappen om te driften, J-turns te maken en een slalom wedstrijdje te doen.

ONDERDELEN VAN DE VADERDAG TRAINING:

Ontvangst en inschrijving

Ontvangst met koffie, gevolgd door een korte theoretische uitleg.

Driften

Hoe zet je een BMW mooi dwars in een bocht? En hoe houdt je dat vast, voor een sierlijke lange en gecontroleerde drift? Op de gladde rotonde brengen de instructeurs de fijne kneepjes bij. De achterwielaandrijving van BMW garandeert de ultieme drift-ervaring.

J-turn

Een manoeuvre die hij wellicht al uit films kent maar nu gaat hij deze zelf uitvoeren! Hij Rijdt achteruit op om vervolgens de auto in 1 vloeiende beweging om te gooien. Tijdens de draai vlug in de juiste versnelling zetten en hij kan weer door. Een adrenalinestoot gegarandeerd!

Slalom competitie

Welke vader mag zichzelf de snelste vader van de dag noemen? Rijd zo snel mogelijk over een met pylonen uitgezet parcours in één van de BMW modellen en zet een snelle tijd neer. De overige vaders, zonen en dochters langs de kant zijn echter zeer kritisch, de tegenstanders zullen zeker melden dat u een pylon heeft geraakt, dit leidt namelijk tot een straftijd. De snelste vader zal worden gehuldigd en heeft de eer om zich de snelste vader van de BMW Driving Experience te mogen noemen!

Boek de training snel online en leg gelijk een datum vast ==> BMW Safety Experience

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *