Logo

Gifts

Valentijns tip 3: ´Het familie cadeau´

Nog een paar dagen en dan is het zover! De dag van de liefde; Valentijnsdag! Wij zijn fan want het is gewoon een heerlijk idee om stiekem plannetjes te maken voor je geliefde en dat heerlijke vlinder gevoel in je buik weer even aan te slingeren. Vandaag is het tijd voor tip 3 om 14 februari 2018 helemaal perfect voor te bereiden. En deze tip is niet alleen voor hem of voor jullie samen maar het is een tip voor het hele gezin. Valentijn is de dag van de liefde en jullie liefde heeft ook jullie mini me(´s) gebracht dus 14 februari is ook het uitgelezen moment om iets met z´n allen te doen.

Janine heeft daarom als gift tip 3 een gezellig familie spel van K3 gekozen. Janine´s kleinste Jade-Ming is helemaal dol op de meiden van K3. En onlangs heeft Janine ook de exclusieve voorpremière van de nieuwe K3 film ‘K3 Love Cruise’ mogen hosten. Het spel heet ´Op naar de top´ en het is een dobbelspel waar de kids (inclusief paps en mams) urenlang speel plezier van hebben. En Fabian, Janine´s zoon, vindt dit spel ook stiekem heel leuk.

Voordat je romantische avond programma van start gaat op 14 februari kun je heerlijk een spel spelen met het hele gezin.

Het spel van K3 is eenvoudig te bestellen via Amazon Prime. Ook al is het zondag no worries want met deze super snelle service (ideaal voor busy moms) heb jij je valentijns cadeaus binnen no time in huis. Amazon Prime geeft je onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen artikelen binnen één dag en nog eens meer dan één miljoen artikelen die binnen twee dagen worden bezorgd. Plus met Amazon Prime winkel je eenvoudig in ruim 30 categorieën en krijg je snelle, onbeperkte en gratis premium verzending. Ook retourneren is gratis.

PS: lekker een filmpje samen kijken op 14 februari? Dan kan ook met Amazon Prime want Prime-leden hebben toegang tot onbeperkte streaming van een groot aantal films en tv-programma’s via Amazon Prime Video.

Happy shopping!

www.amazon.de

k3-pret-a-pregnant-amazon-prime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *