Logo

Baby & Kids

Win de allernieuwste Joolz Aer met wieg

Woon je in de stad en moet je de kinderwagen vaak mee naar boven slepen? Of woon je juist in een dorp en gaat de kinderwagen vaak mee in de auto? In beide gevallen is de Joolz Aer met wieg de ideale kinderwagen voor jou, eigenlijk voor iedereen dus. Wat deze kinderwagen namelijk uniek maakt, is dat je de wagen met het wiegje erop kunt inklappen en makkelijk kunt dragen. Wat ons betreft echt een geweldige uitvinding. De meeste kinderwagens moet je namelijk vooral als je nog gebruik maakt van de wieg uit elkaar halen om in te klappen. We zullen allemaal beamen dat dit tijd kost en onhandig is als je ook een baby’tje hebt waar je op moet letten. Wat ons betreft is deze innovatieve wagen dan ook een dream come true.

Joolz Aer met wieg

Wanneer is een buggy meer dan een buggy? Als het een buggy is met een innovatieve wieg. De Joolz Aer is vanaf nu geschikt voor baby’s én peuters, dankzij de unieke wieg die met het onderstel kan worden ingeklapt. Hij is perfect om met je pasgeboren baby de stad te verkennen, ideaal voor relaxte wandelingen in het park en je beste maatje wanneer je op reis gaat. Met de Joolz Aer verloopt elk gezinsuitje op rolletjes.

Maak kennis met echte innovatie!

Joolz Aer draait helemaal om compact design. Deze buggy is nog steeds zo comfortabel als maar kan, zonder in te leveren op comfort. Je zult verstelt staan van het innovatieve, gebruiksvriendelijke systeem waarmee je de buggy met één hand eenvoudig inklapt. Zelfs met de wieg er nog op kan de buggy worden ingeklapt. Ingevouwen heb je talloze opties: berg ‘m op in je kleine appartement of neem ‘m overal mee naartoe. Dit inklapsysteem is zo slim en snel, dat andere buggy’s het niet bij kunnen benen.

De ruime Joolz Aer wieg geeft baby’s alle ruimte om weg te dromen op het super comfortabele, ademende matras. En ouders kunnen via de doorzichtige ventilatie in de uitklapbare zonnekap ‘kiekeboe’ spelen met hun kleintje. Compact en lichtgewicht. Handig en snel inklapbaar. Makkelijker kan niet!!

Foto’s: Marlien Besselink

Nieuwe looks

Joolz levert geen half werk. Daarom introduceren zij niet alleen een innovatieve wieg, maar lanceren ze ook een reeks schitterende nieuwe looks, gemaakt van hoogwaardige stoffen in taupe, blauw en roze. Voorzien van mooie details zoals de stijlvolle, leatherette duwbeugel en de opvallende metalen logo’s, zo maak je een echt stijlstatement

De Joolz Aer is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren:  Elegant blue, Delightful grey, Mighty green, Refined black, Lovely taupe, Absolute pink en Splendid blue.

De adviesprijs voor de buggy inclusief wieg is € 638 en voor de losse buggy €399. Ontdek meer op joolz.com.

WIN WIN WIN

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze innovatieve kinderwagen? Goed nieuws, want we mogen er eentje weggeven! Wat je hiervoor moet doen, lees je op Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *