Logo

Baby & Kids

Zorgeloze nachten met de Owlet Smart Sock en Cam

Elke new parent zal bekennen dat slapen nooit meer hetzelfde is na de komst van een baby. In de eerste plaats natuurlijk omdat baby’s de nacht vooral tijdens het eerste jaar niet doorslapen, maar vergeet ook niet de onzekerheid en zorgen die je als ouder voelt. Jullie kindje is jullie kostbaarste bezit en naast heel veel geluk brengt het ouderschap ook een hoop stress met zich mee. 

Hoe vaak check jij per nacht of jouw baby nog ademt? En wat als jouw kleintje opeens doorslaapt? Dan lig je zelf klaarwakker jezelf tegen te houden om te gaan checken. En dan hebben we het nog niet eens over de momenten dat je met de babyfoon tegen je oor een serie zit te kijken of tijdens het middagslaapje het huishouden aan het doen bent.

Gelukkig wordt de technologie elke dag innovatiever. Opvoedingstechnologie- en lifestylemerk Owlet zit boven op deze ontwikkelingen. Owlet neemt vanaf nu een stukje van deze onzekerheid weg met de Owlet Smart Sock en Cam.  

94% van de ouders geeft aan beter te slapen met de Owlet Smart Sock

Owlet is in het buitenland al een gevestigd merk en heeft nu ook voet op Nederlandse bodem gezet met hun innovatieve en bekroonde technologie, in de vorm van de Owlet Smart Sock-baby monitor en de Owlet Cam-videomonitor.

Owlet ondersteunt ouders over de hele wereld met een gegevensgestuurde, holistische benadering van modern ouderschap. De innovatieve productlijn van verbonden monitorsystemen zorgt ervoor dat ouders met behulp van de innovatieve technologie van Owlet productiever kunnen zijn, meer kunnen ontspannen en meer kunnen slapen. 94% van de ouders zegt beter te kunnen slapen als zij de Owlet Smart Sock gebruiken voor hun kind.

Wat maakt de Owlet Smart Sock uniek?

Van het volgen van de hartslag en zuurstofniveau van de baby tijdens de slaap, tot het gebruik van de slaapgeschiedenisfunctie die laat zien hoe lang en hoe goed er werd geslapen. De Smart Sock stelt ouders in staat om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen terwijl hun baby groeit (voor baby’s van 2,2 tot 13,5 kilo). De Smart Sock 3 wordt geleverd met de Sok Sensor, het Base Station, twee sokjes van verschillende maten voor de rechter- en linkervoet, een voedingsadapter en oplaadkabels. Owlet’s nieuwste innovatie is de Smart Sock Plus, die in drie verschillende maten wordt aangeboden en geschikt is voor kinderen vanaf de geboorte tot 5 jaar (2,2 tot 25 kilo).

Owlet gelooft dat technologie naadloos in het dagelijkse leven verwerkt moet worden, praktisch onopgemerkt aanwezig tot je het daadwerkelijk nodig hebt. De Owlet Cam, die naadloos integreert met de Smart Sock, is ontworpen om functioneel te zijn zonder aan vorm in te boeten. De Cam past zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Ouders kunnen dus zowel overdag als ’s nachts via nachtzicht op hun baby letten zonder verlies van videokwaliteit of helderheid. De gemoedsrust van de ouders wordt verder verhoogd door de mogelijkheid om via de tweerichtingsaudiofunctie van de Cam met hun kindje te communiceren.

Over Owlet:

Owlet Baby Care is in 2012 opgericht door een team van ouders, met als missie om andere ouders te voorzien van de juiste informatie op het juiste moment, hen meer gemoedsrust te geven en hen daardoor meer plezier te laten beleven aan het ouderschap. Het digitale opvoedingsplatform van Owlet is bedoeld om ouders realtime gegevens en inzichten te geven, die hen helpen om zich kalmer en zelfverzekerder te voelen. Owlet is van mening dat elke ouder gemoedsrust verdient en in de mogelijkheid moet worden gesteld om zich goed uitgerust te voelen.

Verkrijgbaar via owletcare.nl, amazone.nl en binnenkort bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.